Според специалисти някои части от нашето тяло могат да подскажат

...
Според специалисти някои части от нашето тяло могат да подскажат
Коментари Харесай

Вижте Какви Сте В Любовта Според Формата На Ушите Си

Според експерти някои елементи от нашето тяло могат да подскажат какви сме в любовта. В тази връзка има общо сред формата на ушите ни, нашия характер и отношение в любовта. Пред вас има фотография с 4 форми на меката част на ушите. Изберете тази, която се приближава до вашата форма на ухото и вижте какво демонстрира.  %d0%b4%d0%b0
A. Когато меката част на ушите ви е необятна и месеста.
Това подсказва, че вие постоянно успявате да привлечете вниманието на противоположния пол и да бъдете заобиколени от обич. Не единствено имате доста обожатели, само че е доста евентуално и да водите паралелни връзки.
Лесно създавате любовни взаимоотношения, само че не бързате с избора си на сътрудник за семейство. Стремите се към основаването на благополучен фамилен живот, само че единствено откакто сте пробвали всичко в любовта.

B. Когато меката част на ухото е издължена и тясна.
За разлика от предходния вид в любовта за вас сериозните любовни взаимоотношения не са от голяма важност. Знаете, че постигате с лекост това, което желаете. Дори и да се намирате във връзка, избягвате да бъдете непрекъснато до половинката си и се стремите да си осигурите повече независимост.

C. Когато меката част на ухото е дребна.
За вас може да се каже, че сте наивни като деца. От друга страна сте лоялни към колегата си и постоянно страдате поради вашата доброта. Помнете: бъдете деликатни, когато споделяте възприятията си, тъй като по този начин постоянно ще злоупотребяват с тях и с искреността ви.

D. Когато меката част на ухото ви е леко разграничена.
Ако имате такава мека част на ухото, най-вероятно постигате триумфи във всичко, с изключение на в любовта. Може да се каже, че по-често попадате в нестабилни любовни връзки и рядко се замисляте за възприятията на другите. Ако желаете да бъдете обичани и щастливи, не разбивайте повече непознати сърца, пише az-jenata.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР