Според слухове от края на миналата година, Apple подготвя три

...
Според слухове от края на миналата година, Apple подготвя три
Коментари Харесай

Очакваният 6.1-инчов LCD iPhone ще има 18:9 екран?

Според клюки от края на предходната година, Apple приготвя три нови iPhone модела. Два от тях ще имат OLED панели като iPhone X и единият ще бъде даже директен правоприемник на наличния сега модел със същия диагонал на екрана.

Колкото до третия iPhone, за него се допуска, че ще има 6.1-инчов LCD екран и ще бъде базовият модел на Apple за 2018 година „Базов“, несъмнено, е условно казано, когато става въпрос за цената, защото даже той ще коства сред 700 и 800 $.

Сега нов слух от Тайван гласи, че въпросният телефон ще употребява модел екран, създаден от JDI (показан по-горе) и демонстриран предишното лято. Това е 2160х1080 пиксела екран с тънки рамки и от четирите страни и съответствие 18:9. Такива параметри са на практика наложително условие за съвсем всеки модел от висок междинен или най-голям клас през днешния ден.

Интересно е, че преди време JDI разгласи панела си като 6-инчов, а не 6.1, само че очевидно това ще бъде поправено при всеобщата му направа.

Най-достъпният iPhone ще размени стоманата с алуминий в рамката си, което още веднъж е за по-ниска цена. Задната камера ще е единствено с една леща и 3D Touch функционалността няма да участва.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР