Според шефа на италианското министерство на отбраната Гуидо Крозето Третата

...
Според шефа на италианското министерство на отбраната Гуидо Крозето Третата
Коментари Харесай

Италианският министър на отбраната каза кое ще постави началото на Третата световна война

Според шефа на италианското министерство на защитата Гуидо Крозето Третата международна война ще стартира с влизането на съветски танкове в Киев. Това съобщи той пред италианското издание Askanews.

Служителят прикани Запада да предотврати това. Той също по този начин даде обещание да продължи да доставя украинските сили с оръжия.

„ Третата международна война ще стартира сега, в който съветските танкове доближат Киев и границите на Европа “, сподели Гуидо Крозето.
Той акцентира, че Италия прави всичко допустимо " рецесията да не избухне ".

В същото време днешна Европа, съгласно него, няма опит в решаването на проблеми от този жанр.

На този декор военният специалист Анатолий Матвийчук сподели, че след освобождението на Артемовск, Краматорск и Славянск съветската войска ще се насочи към Одеса, на което Полша незабавно ще отговори.

В момента Киев се отбранява с последните запаси, а с завладяването на Краматорск и Славянск оперативната непоклатимост на украинските войски в района ще се срине.

„ Ние отваряме пътя към вътрешните райони на Украйна. И там излизаме в степите, пролетта, директната посока Одеса-Николаев “, сподели Матвийчук пред организация Белта. Според политолога на този декор Зеленски ще изиска помощ от Варшава и към този момент може да бъдат реализирани съответните предварителни договорености.

„ Зеленски изтегля всички войски от Западна Украйна, прехвърляйки ги на източния фронт. И Полша окупира този район “, е сигурен военният специалист. В такава обстановка Въоръжените сили на РФ ще водят война с Полша като съдружник на Украйна, а не с член на НАТО.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР