Според съобщението от институцията, са определени концесионери на морските плажове

...
Според съобщението от институцията, са определени концесионери на морските плажове
Коментари Харесай

Плащаме до 10 лева за чадър или шезлонг на централния плаж във Варна


Според известието от институцията, са избрани концесионери на морските плажове " Дяволска река 1 “ в община Приморско, област Бургас и " Варна - централен “ в община Варна, област Варна. Концесионерът " ЛУКСОР ПРИМ “ ЕООД се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година за морски плаж " Дяволска река 1 “ да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 7 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 7 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж.

За морски плаж " Варна - централен “ концесионерът " ЛАЗУРЕН БРЯГ 91 “ ЕООД се задължава за целия период на контракта за концесия от 20 година да дава цена за 1 бр. чадър в размер до 10 лева с Данък добавена стойност и цена за 1 бр. шезлонг в размер до 10 лева с Данък добавена стойност в зоната за платени плажни такъми на морския плаж.

За морски плаж " Дяволска река 1 “ размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 4 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 19 537 лева без Данък добавена стойност.

За морски плаж  " Варна - централен “ размерът на концесионното заплащане за всяка календарна година от периода на концесията е избран според признатата от Министерския съвет Методика за установяване на минималния размер на концесионното заплащане за морските плажове и оферти от концесионера размер на роялти от 3,30 на 100 без Данък добавена стойност. Годишното концесионно заплащане за първата година от периода на концесията е в размер на 137 322 лева без Данък добавена стойност. Инвестиции за организация на целогодишно санитарно-хигиенно поддържане на морския плаж за периода на концесията са в размер на 49 296 лева с Данък добавена стойност.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР