Според проучване, проведено от Американската психологическа асоциация, 87% от американците

...
Според проучване, проведено от Американската психологическа асоциация, 87% от американците
Коментари Харесай

Fox News: Американците са на границата на нервен срив заради безкрайните кризи

Според изследване, извършено от Американската психическа асоциация, 87% от американците възприемат последните две години като безкрайна поредност от рецесии, а 73% споделят, че не могат да се оправят с тях. Според водещия на Fox News Грег Гутфелд, това значи, че надали не всеки на улицата може да откачи и да ви се нахвърли с юмруци.

Припадаме ли от боязън от безкрайния поток от неприятни вести? Психолозите потвърдиха, че пандемията, стопанската система, боевете в Украйна и фактът, че бургера с ребърца в “МакДоналдс” към този момент не се продава, несъмнено са се отразили на мозъците ни.

Американската психическа асоциация или АПА разгласява резултатите от своето годишно изследване, обхващащо необятен набор от тематики, свързани със напрежението в Америка. Между другото, постарали са се да го запълнят.

Така са разкрили, че 87 % от американците считат, че последните две години са били безкрайна поредност от рецесии. Благодарим ти, Джо Байдън. Или пък на Обама? Или на Обама-Байдън? Или на Мишел?

И повече от 75% считат, че им идва допълнително. Останалите 25% са полудели задоволително, с цел да не попълнят анкетата.

Ха! Това значи, че съвсем всеки човек, с който се разминавате по улицата, може да бъде на ръба на нервозен срив и във всеки един миг да ви удари по лицето.

Вярно, хората губят разум. Ако под хора имате поради идиоти като създателя на “Ню Йорк Таймс” Пол Кругман. Той предвижда, че в този момент, откакто режимът на маските бъде анулиран, хората с маски ще бъдат подложени на принуждение.

Ако някой можеше да ни измъкне от всичко това! Какво да вършим, господин президент?

Превод: В. Сергеев

АКО ВИДИТЕ, ЧЕ СА СЛОЖИЛИ НА НЯКОЯ НАША СТАТИЯ ЗНАК ЗА ФАЛШИВА НОВИНА, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Я ПРОЧЕТЕТЕ! ТЯ Е НАЙ-ДОСТОВЕРНА!!!

СПЕШНО И ВАЖНО ЗА ЧИТАТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД.ИНФО И ЗРИТЕЛИТЕ НА ПОГЛЕД ТВ!!!!!

ПРИСЪЕДИНЕТЕ съдебна експертиза КЪМ НАШИТЕ КАНАЛИ В " ТЕЛЕГРАМ " И В ЮТЮБ, ЗАЩОТО ИМА ОПАСНОСТ ДА БЛОКИРАТ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ЗАРАДИ ПУБЛИКУВАНЕ НА НЕУДОБНА, НО ОБЕКТИВНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЪБИТИЯТА!

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях, копирайки и разпространявайки този текст!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР