Според президента Румен Радев въпросите около покупката на апартаментите от

...
Според президента Румен Радев въпросите около покупката на апартаментите от
Коментари Харесай

Радев: Случаят с апартаментите рефлектира върху доверието на политическата класа

Според президента Румен Радев въпросите към покупката на жилищата от ръководещите надвишават обсега на имотната договорка и рефлектират върху доверието на политическата класа и държавността. Президентът Румен Радев беше в Кюстендил като посетител на празника на града.

Кюстендил

Президентът Румен Радев напомни, че още преди два месеца е призовал Комисията за битка с корупцията и лишаване на нелегално добито имущество и другите органи да навлязат и в усърдно отбягвания периметър на властта. Ако това не се случи търсенето на правдивост и отмъщение може да излезе отвън рамките на закона, счита президента.

Румен Радев, президент на Република България: Защото няма по какъв начин тази антикорупционна комисия, която е назначена и следена от господин Цветанов, да проверява Цветанов по беззъбия закон, който е натрапен от самия господин Цветанов. И в случай че това не се случи, в действителност можем да имаме сериозен проблем. И по тази причина следващото, съгласно мен, обезпечено оневиняване на господин Цветанов ще се размине с моралните присъди на обществото.  © БГНЕС
Държавният глава разяснява още, че е поканил на среща на следващия ден управлението на Централната изборна комисия, с цел да се разиска тяхната подготвеност и всички нужни ограничения за провеждането на спокойни, почтени и транспарантни избори.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР