Според последната информация на Samsung сгъваемият смартфон на марката, който

...
Според последната информация на Samsung сгъваемият смартфон на марката, който
Коментари Харесай

Най-накрая Samsung обяви дата, на която ще излезе поправената версия на Galaxy Fold

Според последната информация на Samsung сгъваемият смарт телефон на марката, който имаше редица проблеми при дебюта си на пазара през април, би трябвало да излезе през септември.

Сега обаче след многократното отсрочване има и избрана дата. Телефонът би трябвало да излезе на 6-и септември, написа Pocket-lint, базирайки се на корейския уебсайт yna.co.kr. Според него Samsung разисква с три дистрибуционни компании да пусне Galaxy Fold на 6-и септември в Корея.

В последната информация на южнокорейския производител на смарт телефони се посочваше, че стартирането на към този момент поправената версия ще се реализира в края на септември. Въпреки че компанията отсрочи няколко пъти излизането на сгъваемия смарт телефон на пазар, в този момент тя доста изпреварва избрания период.
 Samsung Galaxy Fold излиза през септември
Samsung Galaxy Fold излиза през септември

Компанията твърди, че всички дефекти са отстранени

От корейската медия още излиза наяве, че Samsung ще предложи продукта си на всеобщата публика за първи път на софтуерното шоу IFA (Internationale Funkausstellung Berlin), което отваря за публиката на 6-и септември. На пазарите в Китай и Съединени американски щати телефонът също би трябвало да излезе през октомври, само че още няма информация за съответна дата.

През юли Samsung разгласява отчет с направените промени и усъвършенствания. Според него защитният филм, който покрива екрана към този момент е подложен под рамките на екрана, с цел да се предотврати отлепването му. Освен това са направени усъвършенствания и върху пантите.

В отчета компанията показва, че и горният, и долният завършек на пантите са били подсилени с прибавяне на защитни капачки и, че дистанцията сред пантите и самия телефон е понижено. Очаква се цената за него да бъде 1800 паунда или 2193 $.
 Сгъваемият Samsung Fold към този момент е подготвен за произвеждане
Сгъваемият Samsung Fold към този момент е подготвен за произвеждане

Все още обаче не е ясно по кое време ще излезе на пазара
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР