Според посланика на Русия в Лондон Александър Яковенко правителството на

...
Според посланика на Русия в Лондон Александър Яковенко правителството на
Коментари Харесай

Според руския посланик в Лондон Великобритания унищожава уликите по случая Скрипал

Според посланика на Русия в Лондон Александър Яковенко държавното управление на Англия унищожава всички вероятни улики по случая „ Скрипал “ , предава ТАСС.
„ У нас се появява усещане, че английското държавно управление целеустремено следва курс по заличаване на всички вероятни улики “, съобщи дипломатът.
„ Руската страна има всички учредения да счита изгубването на Скрипал за тяхно похищение “ , добави той.
„ Отчитайки всички обстоятелства, ние в този момент имаме още повече аргументи да дефинираме актуалната обстановка като отвличане на двама съветски жители “, счита Яковенко.
В същото време стана ясно, че Юлия Скрипал е звъняла в съветски киноложки център, интересувайки се от ориста на кучето си. Това написа вестник „ Московский комсомолец “.
Възстановяващата се след отравянето в Солсбъри щерка на някогашният съветски шпионин Сергей Скрипал Юлия Скрипал е звъняла в киноложки център в Подолск, където е оставила кучето си за времето, за което е възнамерявала да остане при татко си в Англия, оповестява медията.
Някой е заплатил спомагателния престой на кучето в центъра. Юлия Скрипал е разговаряла с центъра неколкократно, като е помолила към този момент да не търсят нов собственик за кучето.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР