Според онлайн източници, Motorola се готви да пусне на пазара

...
Според онлайн източници, Motorola се готви да пусне на пазара
Коментари Харесай

Смартфонът Moto G52 ще получи 6,55-инчов OLED дисплей

Според онлайн източници, Motorola се готви да пусне на пазара смарт телефона от междинен клас Moto G52, основан на хардуерната платформа на Qualcomm. Устройството ще се предлага с операционна система Android 12 в подготвен тип.

" Сърцето на устройството ще бъде процесорът Snapdragon 680. Чипът съдържа осем процесорни ядра Kryo 265 с тактова периодичност до 2,4 GHz, графичен ускорител Adreno 610 и LTE модем Snapdragon X11. Няма поддръжка на клетъчни мрежи от пето потомство (5G).

Капацитетът на RAM паметта ще бъде 4GB или 6GB, а потенциалът на флаш паметта ще бъде 128GB и 256GB. Захранването ще се обезпечава от батерия с потенциал 5000 mAh. Посочва се, че той е сертифициран по IP52, което значи отбрана от влага и прахуляк.

Смартфонът ще бъде екипиран с 6,55-инчов OLED екран с FHD+ резолюция и периодичност на освежаване 90 Hz. Предната камера ще може да образува 16-мегапикселови изображения.

Тройната задна камера ще включва 50-мегапикселов главен датчик, 8-мегапикселов модул с широкоъгълна оптика и 2-мегапикселов датчик.

Повече  може на намерите в графа Технологии.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР