Според официалния представител на руското външно министерство всичко, което беше

...
Според официалния представител на руското външно министерство всичко, което беше
Коментари Харесай

Захарова обезумя! Къде прати Меркел

" Според формалния представител на съветското външно министерство „ всичко, което беше направено през 2014-2015 година, имаше една цел: да се отклони вниманието  на международната общественост от действителните проблеми, да се завоюва време, с цел да се напомпа режимът в Киев с оръжие и да се стигне до огромен спор "

Това съобщи някогашният немски канцлер Ангела Меркел, в изявление за Die Zeit, представен от glasove.com.
-->
" Признанието на някогашния немски канцлер, че Минските съглашения са подписани, с цел да се даде време на Украйна да се приготви за военна борба с Русия, може да се употребява за правосъдно произвеждане в границите на арбитражен съд ". Това сподели в четвъртък на брифинг шефът на отдела за информация на съветското външно министерство Мария Захарова.

" Сега западните страни приказват доста за юридически оценки на това, което се случва в Украйна, интернационалните трибунали и така нататък " - означи тя. " Но това е съответна поръчка за арбитражен съд. Това, което Меркел споделя в изявлението си е удостоверение на човек, който непосредствено декларира, че всичко, което е направено през 2014-2015 година, е имало една цел: да отклони вниманието на международната общественост от действителните проблеми, да се завоюва време, с цел да се напомпа режимът в Киев с оръжие и да се стигне до огромен спор ".

Според Захарова признанието на някогашния немски канцлер " звучи ужасно: фалшификацията като способ за деяние на Запада - измами, операции, всевъзможни изкривявания на истината, на закона, на правото, каквито човек може да си показа ".

Захарова разяснява и визитата на Виктория Нюланд в Киев: 

" Посещението на заместник-държавния секретар на Съединени американски щати Виктория Нюланд в Киев не е инцидентно и е допустимо още веднъж да се готви " дворцов прелом " - сподели представителят на съветското външно министерство.

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР