Според нумерологията, след като една жена сключи брак и промени

...
Според нумерологията, след като една жена сключи брак и промени
Коментари Харесай

Ето как смяната на фамилията променя съдбата ни

Според нумерологията, откакто една жена подписа брак и промени семейството си, се трансформира и нейната орис. Това се дължи на вибрациите, които носи всяка писмен знак и планетата, на която дава отговор нумерологичната цифра (всяка писмен знак дава отговор на избрана цифра).
Фамилно име съставлява цялостен клан, който има както добра, по този начин и неприятна карма. Когато една жена подписа брак, тя споделя кармата си с тази на рода на своя брачен партньор. За страдание, това не всеки път има позитивен резултат върху ориста на дамата. Но не са малко и случаите, в които ориста на дамата се усъвършенства, откакто тя смени семейството си.
Когато човек самичък реши да промени семейството или личното си име, по този метод той прави мощна промяна в ориста си. Но в случай че изборът му е несполучлив и не е в синхрон с неговата дата на раждане, тогава ориста може да му сервира неприятни изненади.
Ето за какво, преди да решите да измененията семейството си, определете нумерологичната си цифра и тази след смяната на фамилното ви име.
Всяка писмен знак в името ни дава отговор на цифрата, определящо нейния ред в писменост, само че наложително, сведено до едноцифрено число. Съберете годината, датата и месеца на раждане, числата от името, бащиното име и семейството ви, довеждайки резултата до едноцифрено число. Направете същото с вашето име, бащино име и фамилия, признати след сключването на брак и вижте резултата. 
Ето какво значат резултатите:
1 - Жажда за самостоятелност и водачество, дарба за независими решения, мъжки черти на характера.
2 - Нагласа за партньорство, дарба и предпочитание за работа в екип и ценене на ползите на другите. Вечно търсене на взаимни отстъпки.
3 - Способност за реализиране на каквито и да било цели благодарение на думи, контакти и креативност. Оптимизъм, възторг.
4 - Принудително послушание на събитията, усърдие, въодушевление за превъзмогване на компликациите и в това време - отвращение да се живее по разпоредбите.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР