Според нея представителството на БСП от двама зам.-председатели на партията

...
Според нея представителството на БСП от двама зам.-председатели на партията
Коментари Харесай

Интересите на България са на първо място за нас


Според нея представителството на Българска социалистическа партия от двама зам.-председатели на партията и проф. Гайдарски в него е на високо равнище и демонстрира сериозна поддръжка. Тя акцентира, че в последната година се е спекулирало във връзка връзките сред президента Румен Радев и водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и че няма да бъде подсилен от левицата. " Това бяха очевидни спекулации и фалшификации, целящи да хвърлят прахуляк в очите на хората ", добави тя.

Ирена Анастасова напомни, че Радев е бил номиниран, повдигнат и подсилен от Българска социалистическа партия преди 5 години и определен с гласове, огромна част от които на левицата. " Това е сериозна фигура в политическия живот на страната, която е на политическата сцена с помощта на Българска социалистическа партия. Не мисля, че някой съществено разумен човек е допускал, че Българска социалистическа партия няма да го поддържа за втори мандат ", акцентира зам.-председателят на Българска социалистическа партия. Тя подсети, че Радев е в екип и с доста партиен човек като вицепрезидента Илияна Йотова.

Помолена да разяснява дали има опити от представители на новия политически план да притеглят членове на левицата, Анастасова съобщи, че е имало такива сигнали, партията е реагирала и те са спрели. Тя акцентира, че и преди предходните избори е имало такива сигнали за представители на " Изправи се БГ. Ние идваме ". " Българска социалистическа партия е партия, която е проведена доста добре. Много хора считат, че такива проведени структури при тях са добре пристигнали. Няма по какъв начин да стане това ", безапелационна бе зам.-председателят на Българска социалистическа партия.

На въпрос дали новият политически план е мечтан сътрудник след изборите, Ирена Анастасова отговори: " И в 45-то и в 46-то Народно заседание Българска социалистическа партия потвърди, че е диалогична партия ". Тя напомни думите на Корнелия Нинова, че Българска социалистическа партия преди да е партия и преди да е социалистическа, е българска. " Интересите на страната ни са преди всичко за нас. За това проявихме оптималната диалогичност и самообладание ", сподели тя.Зам.-председателят на Българска социалистическа партия акцентира, че хората се интересуват на следващия ден какъв брой пари ще дадат за самун и да си платят сметките, по какъв начин ще оцелеят и тези проблеми би трябвало да са на дневен ред. " Българска социалистическа партия сигурно ще води диалози, само че дано забележим каква е програмата им ", добави Ирена Анастасова.

На въпрос за листите на Българска социалистическа партия за парламентарните избори, зам.-председателят на левицата отговори, че следва съвещание на Националния съвет на партията, който да дефинира водачите, а регионалните препоръки на партията ще подредят самите листи.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР