Според нея една от причините за това е страх от

...
Според нея една от причините за това е страх от
Коментари Харесай

Звучен Шамар! Корнелия Нинова Разкри От Какво Се Страхуват Герб!

Според нея една от аргументите за това е боязън от престижа на президентаРадев, а друга причина е неприемане, че ГЕРБ са изгубили една институция. " Те (ГЕРБ) не могат да проумеят, че може да има институция, която не им е послушна ", счита тя.

" Координирана офанзива против президента, тъй като мисля, че това се прави от г-нЦветан Цветанов в ролята му на сякаш неприятното ченге, господин Борисов - сякаш положителното ченге. Вътре на КСНС Борисов и Цветанов нападнаха в синхрон господин Радев. Единият за тъмнината и светлината, прозрачността и кражбата в страната - Бойко Борисов, а другият - за превъоръжаването на армията и по тази причина какъв аероплан да бъде платен. Стратегия за събаряне на престижа на Румен Радев виждам зад това ", посочи ръководителят на Българска социалистическа партия.

Тя поддържа казаното от Румен Радев по време на лекцията пред студенти от УНСС. " Или би трябвало да променим статуквото, или ще дойдат националистически, популистки талази, с които е непредсказуемо накъде ще тръгне Европа и България. Споделям казаното от президента Румен Радев ", акцентира тя.

Нинова показа и мнението си за задържането на кмета на регион " Младост " Десислава Иванчева. Според нея методът на задържането е минал нормалността и границите: " Задържането пет часа на улицата, на тротоара с белезниците - повече показност, в сравнение с наличие. Подобни показни арести, завършиха с неоправдателни присъди за България в Страсбург и ги заплати народа. "

Корнелия Нинова отговори и на изказванията на нейни сътрудници, че апелът ѝ за понижаване на депутатските заплати и почивните дни е популизъм. " Ако желаеме да променяме света, би трябвало да стартираме от себе си. Пропастта сред политическия хайлайф в Европа и в България се усилва ", акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

" Смятам, че всяка привилегия на политиците е стъпка към политическото ни самоубийство в обстановката, в която се развива Европа, а и България ", добави тя.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР