Според него по-голямата част от хората не вярват на машинитеСъотношението

...
Според него по-голямата част от хората не вярват на машинитеСъотношението
Коментари Харесай

Георг Георгиев: Ако вчера са се събрали 1000 души срещу хартиената бюлетина, срещу тях стоят 3000

Според него по-голямата част от хората не имат вяра на машините

Съотношението на партиите, които държат на напълно машинното гласоподаване и партиите, които поддържат опцията за избор с хартиена бюлетина е 1:3. Това значи, че в случай че през вчерашния ден са се събрали 1000 души, против тях стоят 3000.

Така Георг Георгиев от ГЕРБ разяснява вчерашните митинги против връщането на хартиената бюлетина. Според него по-голямата част от хората не имат вяра на машините.

В " Говори в този момент " по той разяснява въвеждането на броенето на хартиените разписки от машинния избор по този начин:

" Не са осакатени машините са гласоподаване. Осакатена е свещената флашка. Тази флашка, която е в основата на всички послания на " Продължаваме промяната " и " Демократична България ". Защото те сами схващат, че очевидно без тази флашка тяхното политическо бъдеще е застрашено. И аз се безпокоя от нервността, която се сътвори към тази флашка. От това, че до изборния развой фактически ще имат достъп хората, с цел да ревизират. Защото сега никой няма никаква убеденост за това, което се случва. Когато изборният развой, фундаментът на демокрацията в страната е наличен единствено до стеснен кръг хора тесни експерти, тогава няма по какъв начин хората да имат убеденост в него ", съобщи Георг Георгиев.

Той разяснява още, че напълно машинно гласоподават само страни от третия свят или такива, които са големи по мярка за по-лесно култивиране на вота.

" Бяхме следили в историята митинги за отнети права. Но митинги против права за пръв път виждам. За първи път виждам някой да се съпротивлява за метода, по който демокрацията действа и това, което тя съставлява в последна сметка. Пленарна зала е тази, която ще вземе крайното решение. Но няма да стане с тракане на крайници и крясъци: " Не, по този начин ще стане! ", съобщи той.

Георг Георгиев дефинира като " идиотщина " тезата на Ивайло Мирчев, че Нидерландия се опълчва на приемането на България в Шенген поради контрабандата през Граничен контролно-пропусквателен пункт " Капитан Андреево ".

Той насочи контраобвинения към кабинета " Петков ", че е оставил защитата на границата в неприятно положение и неотговаряща на техническите критерии за участие в Шенген.

" България сега не е тази сигурна граница на Европейски Съюз, каквато беше по времето на господин Борисов ", посочи той.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР