Според национална анкета, проведена сред родители и учителиу, най-често непослушните

...
Според национална анкета, проведена сред родители и учителиу, най-често непослушните
Коментари Харесай

Анкета във Великобритания разкри какви имена носят най-непослушните деца

Според национална анкета, извършена измежду родители и учителиу, най-често непослушните момченца във Велокобритания са акзват Джак, а немирните момиченца - Миа, написа в. "Мирър ".

За вероятността малчуганите с име Джак да се държат невъзпитано и жестоко дали своят вот 23 % от интервюираните. Особени ужасени били учителите, които били сигурни, че Джак-овците ще тормозят съучениците си.

Момиченцата, кръстени Миа, родителите и учителите ги асоцират с непокорство и ароантност. Но самите хлапета смятат, че децата с име Емили са най-злите. Поведението очевидно е обвързвано с интелекта, защото от анкетата проличало, че децата с Име Джак и Миа са най-слабо надарените в умствено отношение. Деветдесет и шест % от интервюираните не асоцирали тези две имена с необикновен разсъдък.

Що се касае за най-послушните деца, в анкетата, поръчана от уеб страницата Май неймтагс, на пъво място били класирани Артър при момчетата и Айла при девойките. Най-срамежливи и интровертни се оказвали децата с име Грейс. Най-дружелюбни пък

кърсетените с името Чарли и Оливия.Най-големите умници в класа като по предписание били кръсени Джордж и Айла.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР