Според мен поведението на ИТН е на една терористична организация,

...
Според мен поведението на ИТН е на една терористична организация,
Коментари Харесай

Радостин Василев: Чакаме г-н Тошко Йорданов с 1-2 въпроса към него, свързани с корупция 


„ Според мен държанието на Има Такъв Народ е на една терористична организация, която седи вътре в Народното събрание и саботира цялата страна “ – сподели по Българска национална телевизия министърът на младежта и спорта в оставка, Радостин Василев.

„ Срам и срам за хилядите хора, които поддържаха тази концепция. Със сигурност тази партия няма да е част от идващия парламент “, предизвести той.

Той се закани, че повече няма да приказва с депутатите от Има Такъв Народ. Досега те пък се оплакваха, че той непрестанно ги търси и притиска за поддръжка за Политическа партия. Една от тях даже го записа по какъв начин я заплашва, че ще ѝ изпрати хора.

„ Аз съм черноглед във връзка с търсене на поддръжка в „ ИТН ”. Видях ги, когато гласоподаваха през вчерашния ден. Явно са хора, които избират волята на един водач и двамата му чиновници пред бъдещето на България “, неудовлетворен е Радостин Василев.

Василев сподели още, че е подготвен да се подложи обществено на детектор на лъжата, с цел да опровергае думите, че е напуснал „ ИТН “ поради обещана полза, само че държи първо Тошко Йорданов да се подложи на полиграф и да отговори на няколко въпроса свързани с корупция.

„ Нито ми е обещаван пост, нито ми е предлаган, нито съм приемал “, твърди той, макар че очевидци описват по какъв начин когато е посрещнал в дома си премиера Кирил Петков му е обещавано, че ще му дадат вътрешното министерство, когато трансферират Бойко Рашков в КПКОНПИ.

„ Още повече, че вие виждате сега опорката за купени депутати, за борси падна, тъй като никой няма да търси поддръжка от шестима, в случай че не си е обезпечил цяла нужна численост. Всички до един сме подготвени на такова деяние, само че чакаме господин Тошко Йорданов с 1-2 въпроса към него, свързани с корупция, той да отговори на тях, и ще минем всички на полиграф дружно обществено по малкия екран “, даде обещание още зрелища спортният министър в оставка.
Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР