Според лидера на партия Възраждане Костадин Костадинов въвеждането на еврото

...
Според лидера на партия Възраждане Костадин Костадинов въвеждането на еврото
Коментари Харесай

Костадинов: Въвеждането на еврото от началото на 2024 г. ще бъде смъртна присъда за българската икономика

Според водача на партия " Възраждане " Костадин Костадинов въвеждането на еврото в България от началото на 2024 година ще бъде " смъртна присъда " за българската стопанска система, заплати, приходи, пенсии, спестявания. Въвеждането му ще докара до двуцифрена инфлация, която ще надвиши тази в Гърция, предвижда той. Костадинов, дружно с депутатите на партията в 47-то Народно заседание - Ангел Георгиев и Петър Петров , участваха през днешния ден в среща-разговор с членове и симпатизанти на „ Възраждане “ в залата на трагичния спектакъл „ Владимир Трандафилов “ във Видин. 

Костадинов сподели още пред участниците в срещата, препълнили театралната зала, че депутатите от „ Възраждане “ ще упорстват за осъществяване на народен референдум по въпроса за въвеждане на еврото. Той означи, че проблем от първостепенно значение през идващите месеци ще бъде точно въпросът за въвеждането на еврото, след одобряването на проект за приемането му от 1 януари 2024 година

В своето изложение на срещата водачът на „ Възраждане “ добави, че през днешния ден със своите сътрудници депутати е във Видин, тъй като той е извънредно значим град за партията. За нас Видин за жалост е неприятен знак за това, което може за последва в цяла България. От остаряла столица и главен български център в миналото, Видин сега се е трансформирал в един западащ град, в една умираща област, сподели Костадинов и бе безапелационен, че това повече не трябва да се позволява да продължава, тъй като в случай че „ ние не можем да спасим Видин и Северозапада, то ние не можем да спасим и България. Сега това се случва тук, само че то може да се случи и в цялата страна. Затова е нужна целенасочена държавна политика за този край. “, уточни той.

По време на срещата  бяха дискутирани и редица проблеми, свързани с вътрешната и външна политика на държавното управление, със законодателната самодейност на Политическа партия „ Възраждане “ по повод смяната на критериите за осъществяване на референдуми и допитвания до жителите и основаване условия за връщане на директната народна власт в ръцете на българското общество.

Депутати отговаряха на въпроси на жителите близо три часа. Във фоайето на видинския спектакъл от Политическа партия " Възраждане " събираха Подписка за отвод от присъединяване и отвод от сключване от страна на Република България на спогодба, обвързвана с предварителната защита, готовността и реакция при пандемии, преустановяване на участието на България в Световната здравна организация и обществено обявяване на всички свързани с тематиката данни, проекто-документи и документи, препоръчани или подписвани от страна на Република България или нейни представители, в период от три дни от основаването им, на уеб страницата на най-малко една от институциите Народно заседание, Министерски съвет, Министерство на здравеопазването.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР