Според Костадин Костадинов Възраждане ще е първа политическа сила на

...
Според Костадин Костадинов Възраждане ще е първа политическа сила на
Коментари Харесай

Костадинов: Възраждане ще е първа политическа сила с между 90 и 120 депутати

Според Костадин Костадинов " Възраждане " ще е първа политическа мощ на идващите избори с 90 - 120 депутати.

С трима представители на " Възраждане " са се свързвали ръководещите през вчерашния ден (4 юли), предложили " са им разнообразни тласъци ". Кирил Петков пък е предложил поддръжка за следователя Бойко Атанасов, претендент на партията за антикорупционната комисия, с цел да стане заместител на Бойко Рашков, в случай че той застене отпред на институцията.

Това разгласи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов на брифинг, съобщи Дневник. Той отхвърли да уточни кои да търсените за поддръжка депутати, с аргумента, че " ще стане доста жълто " и публицистите ще питат какво им е предлагано. Костадинов отхвърли да уточни и кой тъкмо се е свързвал с депутатите му, тъй като нямало значение. Председателят на " Възраждане " употребява конференцията, с цел да повтори тезите си, че партията му няма да окаже каквато и да било поддръжка на настоящето ръководство: " Сегашният парламент е стигнал дъното, трансформирал се е в проведена незаконна група ".

Тези хора прекрачиха всевъзможни граници, би трябвало да изгният в пандизите

Костадинов сподели, че групировката му в идващ парламент ще е първа политическа мощ (макар че одобрените социологически организации не демонстрират това), с сред 90 и 120 депутати.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР