Според колегите от Motherbiard социалната мрежа тества система, която да

...
Според колегите от Motherbiard социалната мрежа тества система, която да
Коментари Харесай

Facebook Messenger ще филтрира съобщения от фалшиви акаунти



Според сътрудниците от Motherbiard обществената мрежа тества система, която да известява потребителите дали обещано известие в Messenger идва от подправен акаунт. Фейсбук публично е потрвърдила, че прави сходни проби. Идеята е да потребителите да бъдат сигурни, че известията, които получават, идват от законен източник.

Когато получите известие от някой, с който не сте си чатили, Messenger ще изкара предизвестие, а също по този начин информация за това по кое време е бил основан този профил, страната където е регистриран номера и дали този контакт има сходно име на някой от приятелите ви.

Motherboard са получили скрийншот от Ерин Галахър, който демонстрира получено известие от консуматор в Русия. Говорител на Фейсбук разгласи публично, че тестванията са част от огромна акция, целяща битка с другите форми на машинация през обществената мрежа. " Тестваме нови функционалности, които ще дадат на потребителите по-голяма сигурност и информация за хората, с които към момента не са имали контакти в Messenger ".

Източник: pcworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР