Според известния френски пророк Нострадамус, 2019 година ще донесе нещастие

...
Според известния френски пророк Нострадамус, 2019 година ще донесе нещастие
Коментари Харесай

Вижте зловещите предсказания на Нострадамус за 2019 година!

Според известния френски оракул Нострадамус, 2019 година ще донесе злощастие на по-голямата част от популацията на планетата. Освен, че предсказва началото на Трета международна война, съгласно него 2019 година няма да бъде и изпълнена с финансов разцвет, написа Daily Star, представени от Блиц.

През 1555 година е оповестена първата книга с пророчества на Нострадамус. Той написа първия си набор от предсказания, сбирка от 100 " четиристишия ", известна като " век. " Те включват Френската гражданска война през 1789 година, възходът на Наполеон, възхода на Хитлер, убийството на Кенеди и даже 11 септември.

Предсказанията му за 2019 година варират от напредъка в науката до опустошителна война и естествени бедствия. Според средовековния влъхва, Третата международна война ще се води сред две суперсили и спорът ще продължи 27 години. Нострадамус предсказва и доста катаклизми - мощни трусове и наводнения в доста европейски страни. Увеличаването на тероризма в Европа и Съединени американски щати и повече набожен екстремизъм в Близкия изток също са част от предсказанията му.



Политическите водачи ще стигнат до съглашения за решения за изменението на климата, само че това няма да може да спре гигантските трусове, които ще ударят Калифорния и Ванкувър.

Другите му прогнози са малко странни, като да вземем за пример тази, че хората ще развият способността да беседват с животни.

Другите му прогнози са малко странни, като да вземем за пример хората, които развиват способността да приказват с животни. Има предсказване, което сочи, че ще бъде основано лекарство, което ще удължава живота до 200 години.

Нострадамус, обаче, е впечатлил света най-вече със злокобните си прогнози.

Понякога те са поразително неверни - да вземем за пример предсказанието му за края на света през 1999 година. Също по този начин, прогнозата му за 11 септември се счита за малко спорна. Той написа:

" Две стоманени птици ще паднат от небето върху Метрополиса
Небето ще гори на 45 градуса географска широчина
Огънят доближава великия нов град
Изведнъж голям пожар се развихря
Само след месеци в реките тече кръв
Живите ще скитат по Земята още малко. "

Това, както и голям брой от известните предсказания на Нострадамус, е комбинация сред същинските му четиристишия и нечия интерпретация за тях. Освен, че е в шест реда, а не в четири, тук се приказва и за стоманени птици, а стоманата е била открита 200 години след гибелта на френския оракул.



Друго подправено четиристишие гласи:

" В града на Бога ще има огромна стихия
Двама братя са раздрани от силите на хаоса
Великият водач ще се съобщи
Третата огромна война ще стартира когато огромният град изгори. "
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР