Според гаданията на старите българи, денят, в който сме родени

...
Според гаданията на старите българи, денят, в който сме родени
Коментари Харесай

Гаданията на старите българи за човек според деня, в който е роден

Според гаданията на старите българи, денят, в който сме родени оказва голямо въздействие върху развиването ни като човек. Хората, които са населявали земите ни са вярвали, че има дни, в които е добре да се родиш и такива, които несъмнено не са " най-подходящите ". Проверете каква орис ви чака съгласно гаданията на старите българи.
Понеделник
Те са вярвали, че понеделник е допустимо най-хубавия ден да се роди дете. Родените в първия ден от седмицата ще се радват на доста обич и благополучие през целия си живот. Те ще бъдат доста обичливи и в подмяна ще получават същото. Понеделнишките деца се отличават с красиви очи, спокоен темперамент и не обичат доста да работят.
Вторник
Това е един от дните, за които старите българи са считали, че не е хубаво да се родиш. Възможно най-лошият вид е да се родиш на " Черният вторник " преди Великден. За него даже има тъжни песни в родния фолклор. Родените във вторник нямат шанс, само че за сметка на това са доста мощни и съумяват да реализират триумфи с помощта на своята усърдност и разсъдък. Те са горделиви и имат сухи лица.
 Предсказания за 2021 година – какво ще се случи? Предсказания за 2021 година – какво ще се случи?
Годината, която ни следва, е година, която ще бъде изпълнена с доста промени. Всички се надяваме тя да е по-добра от миналата, само че...
Сряда
Родените в сряда са красиви хора, които са отдадени на духовното. Може да не бъдат доста богати, само че са почтени и положителни. Повечето от тях не съумяват да стигнат до дълбоки старини, само че през целия си живот са предани и правилни другари.
Четвъртък
Старите българи са били раздвоени по отношение на четвъртият ден от седмицата. Някои вярвали, че е било добре да се родиш тогава, само че други били на противоположното мнение. Родените в четвъртък са хитри и умни хора с румени лица. Тяхната орис обаче, е цялостен живот да се скитат и да не могат да се открият на никое място.
Петък
 Писмо на дете от 1969 година предсказва появяването на смарт телефоните и отдалеченото Писмо на дете от 1969 година предсказва появяването на смарт телефоните и отдалеченото
Реставраторът на мебели Питър Бекъртън от английския град Питърбъро разкрил в остарял диван писмо от 1969 година със сбъднали се пред...
Петък е добър ден да се появиш на белия свят. Те ще живеят дълъг и преклонен живот. Надарени са с изострен разум и ги чака благосъстояние. Цял живот ще преследват нещо, което не им стига. Ще бъдат господари на личната си орис.
Събота
Децата родени на този ден се назовават " съботничета ". Вярвало се е, че те ще донесат усмивки и наслада на цялото село. Те са родени с шанс и ще бъдат пътешественици. Било е изключителна необичайност дете да се роди в събота и се е считало, че то ще донесе шанс в фамилията и ще го защищити от зли духове и заболявания. Някои от децата родени в събота развиват паранормални спосоности. Виждат с духове и приказват с покойници.
Неделя
Най-добрият ден да се родиш е неделя. Детето ще бъде с хубаво лице, шансът ще го спохожда през целия живот и ще разпознава лъжата от надалеч. Ако е момиче ще бъде честита и доста красива с гиздави премени. Родените на този ден се кръщавали на него - Неделчо, Недялко, Неделяна, Неделя и така нататък

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР