Според феновете на Реал Мадрид основният виновник за тежката криза

...
Според феновете на Реал Мадрид основният виновник за тежката криза
Коментари Харесай

Феновете на Реал обвиняват за кризата Перес повече от Лопетеги

Според почитателите на Реал Мадрид главният провинен за тежката рецесия в тима е президентът на клуба Флорентино Перес, а не наставникът Хулен Лопетеги. Това разкрива онлайн допитване на мадридското издание Апелативен съд, в което са взели участие повече от 80 хиляди души. Според 86 % от тях отговорен за трагичните резултати на Кралския клуб от началото на сезона е точно Перес.

Вчера Реал записа третото си проваляне от началото на сезона в Ла Лига, откакто загуби семейството си на Леванте с 1:2, като мадридчани се смъкнаха до пето място в класирането. Възпитаниците на Хулен Лопетеги усъвършенстваха върха за най-вече минути без маркиран гол в клубната история, откакто не съумяха да се разпишат 465 минути, в това число и при загубата от ЦСКА Москва в Шампионската лига. Въпреки че Лопетеги към този момент е спряган от всички медии за пасажер, съгласно огромна част от последователите казусът се корени другаде.

След продажбата на Ювентус за повече от 100 милиона евро това лято, Перес вложи доста дребна част от тях за нови попълнения - привличайки 18-годишния нападател на Фламенго Винисиус, 22-годишния краен бранител на Реал Сосиедад Алваро Одриосола и връщайки след наем в Лион Мариано Диас. Единственото огромно име, което бе взето, бе това на вратаря на Челси Тибо Куртоа, само че съгласно експертите тази зона минимум е потребност от укрепване, защото Кейлор Навас се справяше добре в последните сезони. Феновете на отбора чакаха един или два звездни прехвърлянето, като се спрягаха имената на Еден Азар и Неймар, само че това по този начин и не се осъществя.

Лопетеги ще се опита да върне Реал на победния път през седмицата против Виктория Пилзен в Шампионската лига, само че идната неделя следва огромното дерби с Барселона, което при отрицателен резултат може да бъде финален мач на испанеца отпред на Кралския клуб. Най-спряганото име за заместител на Лопетеги е това на Антонио Конте, а съгласно някои е допустимо Перес да заложи и на Арсен Венгер. Президентът на Реал обаче ще би трябвало да отвори кесията през януарския трансферен прозорец, в случай че желае да усмири гнева на почитателите. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР