Според древното китайско учение Фън Шуй, живите растения влияят на

...
Според древното китайско учение Фън Шуй, живите растения влияят на
Коментари Харесай

10 красиви стайни растения, които привличат щастие в дома

Според античното китайско обучение Фън Шуй, живите растения въздействат на човешката сила, основават хармонична атмосфера и удобен микроклимат в къщата. Но не сами, несъмнено. За да постигнете стремежи резултат, ще би трябвало да опитате: да изберете верните растения и да ги подредите в верния ред. Освен това, цветята не трябва да се „ засипват “ в спалнята - те не би трябвало да са прекомерно покрай леглото. 

Важно е да запомните, че избрани стайни цветя са виновни за разнообразни области от живота. Тук сме събрали имената на 10 растения, които са виновни за любовния живот и шанса на стопаните на дома.

1.            Спатифилум

Това растение, което носи взаимно съгласие и обич в къщата, е доста известно. Наричано е още „ женско благополучие “ измежду хората. Смята се, че самотните хора несъмнено би трябвало да си вземат този зелен домакински любим, след което скоро ще срещнат своята сродна душа. Между другото, младите двойки, които мечтаят за дете, също ще намерят това растение за потребно.

2.            Теменужка

Смята се, че това растение, символизиращо безконечната обич, избавя от кавги и конфликти. Ето за какво, в случай че не желаете различия в фамилията и липса на шанс, купете си няколко саксии с теменужки.

3.            Хибискус (или китайска роза)

Според източните учения, това растение, което се е открило във вашия дом, може да внесе буйна романтика или да съживи връзката и да донесе шанс в дома.

4.            Хоя (восъчен бръшлян)

Прави усещане, че в някои страни е всекидневно да се дава това растение на 14 февруари вместо Валентинка. Смята се, че това цвете би трябвало да се държи в спалнята, тогава то ще отбрани фамилното благополучие.

5.            Мирта

Това растение оказва помощ за подсилване на брака, носи мир, благополучие и шанс в фамилията. В някои страни, апропо, то се подарява на младоженци.

6.            Антуриум (Човешко щастие)

Това цвете оказва помощ на щастието и триумфа да намерят своя път във вашия дом, а вашите доблестни бранители намират мъжка мощ.

7.            Айхризон

Това растение се назовава дърво на любовта или дърво на щастието. Смята се, че пази вашето благополучие, обич и триумф.

8.            Кислица (Оксалис)

Експертите поучават всички дами, които мечтаят да намерят заслужен мъж, или тези, които би трябвало да поддържат фамилията си единно, да  си купят това цвете.

9.            Хлорофитум

Това цвете е в положение да извърши къщата с естетика, благополучие, шанс и непоклатимост.

10.          Калатея

Това растение от дълго време се счита за същински хазаин и знак на благополучен фамилен живот. Ето за какво, в случай че желаете да запазите щастието и любовта, поставете това цвете в къщата си. Определено няма да е ненужно.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР