Според Джейми Оливър, като премиер Лиз Тръс няма да се

...
Според Джейми Оливър, като премиер Лиз Тръс няма да се
Коментари Харесай

И Джейми Оливър „не вярва“ на Лиз Тръс

Според Джейми Оливър, като министър председател Лиз Тръс няма да се оправи с достъпа на учениците до качествена храна в учебните заведения, отбелязва indy100.com. В днешната стратегия Today на BBC Radio 4, Джейми подхвана тематиката за здравето на децата и ханенето им и изрази недоумението си, че казусът отсъства от програмата на държавното управление.

„ Нямам ѝ религия. Ние следим нейните възгледи от шест, седем години - тя няма да се промени ”, счита Джейми за министър-председателката. Същевременно, той признава, че Лиз Тръс „ има виждане ”, което ще донесе малко повече успокоение на „ по-възрастните като него ”, тъй като „ тя ще бъде корабът, който ще ни преведе през тъмнината ”.

Недоверието му към третата жена министър председател на Англия идва от казуса с учебното хранене. Джейми Оливър от дълго време работи на това занятие в доста страни по света. Като цяло, той се бори учебните заведения да оферират на възпитаниците си разнообразно и здравословно меню, приготвено в оптималната степен от локални артикули.

Последната му...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР