Според диетолога Ирина Писарева, малко производители на пакетчета чай добавят

...
Според диетолога Ирина Писарева, малко производители на пакетчета чай добавят
Коментари Харесай

Не пийте такъв чай, той е ОПАСЕН за здравето

Според диетолога Ирина Писарева , малко производители на пакетчета чай прибавят към него естествени късчета плодове и качествени билки. Този артикул постоянно съдържа аромати и багрила, към които човек може да е алергичен.

Освен това клиентите не получават нужните потребни микроелементи, защото в торбичките за чай в 90% от случаите отсъстват естествени сушени плодове или билки. Има единствено аромати, имитиращи миризмата на оповестения на етикета плод.. Когато се прави подобен артикул, чаените листа постоянно се смилат доста тънко и заради това е мъчно да се дефинира качеството му.
 Спрете да ядете тази храна! Тя качва килограми повече от месото Спрете да ядете тази храна! Тя качва килограми повече от месото
Първият съвет, който получаваме, когато се подлагаме на диета, е да консумираме колкото се може повече зеленчуци, само че това не постоянно е д...

По-добре е да употребявате чай от насипни листа. Евтините марки пакетчета чай употребяват прахуляк, по този начин наречената „ чаена плява ”. Недобросъвестен производител може да смеси с нея някаква случайна трева. А в запарения чай, в противен случай, виждаме характерните огромни листа. Чаените торбички постоянно съдържат най-некачествените първични материали, а при неприятно превозване в тях елементарно се развиват рискови микроорганизми и гъбички.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР