Според биографията Елизабет: Интимен портрет“ покойната кралица е била доста

...
Според биографията Елизабет: Интимен портрет“ покойната кралица е била доста
Коментари Харесай

Обрат за Меган Маркъл! Излезе истината за отношението на кра...

Според биографията „ Елизабет: Интимен портрет “ починалата кралица е била много по-благосклонна към Меган Маркъл, в сравнение с всички са предполагали.

В фрагмент от книгата, станал притежание на Daily Mail, създателят Гайлс Брандрет написа, че Елизабет Втора е харесала Меган Маркъл и е направила „ всичко, с цел да я накара да се почувства добре пристигнала “ в фамилията.

По думите на биографа кралицата е била „ отдадена “ на Хари, само че е считала, че той „ може би е прекомерно влюбен “ в Меган, написа woman.bg.
Изненадваща е информацията, че монархът е дал утвърждението си Меган Маркъл да практикува своята актьорска кариера отсега нататък. По думите на Брандрет кралицата е споделила: „ Можеш да продължиш да бъдеш актриса, в случай че искаш – в последна сметка, това е твоята специалност. “

Колкото до разтърсващото изявление, обещано от херцога и херцогинята на Съсекс за Опра Уинфри, кралицата е била загрижена повече за благосъстоянието на Хари, в сравнение с за „ тези телевизионни нелепости “, както се твърди, че ги е определила.

Според написаното в книгата наподобява, че при отзивите след изявлението Елизабет още един път се е показала като строга, само че обективна. Когато синът ѝ принц Андрю подлагал на критика въпросното изявление, кралицата му напомнила за времето, когато неговата някогашна брачна половинка Сара Фъргюсън също е била много откровена пред Опра Уинфри.

Докато други членове на фамилията считат за „ слисващ “ избора на Хари и Меган да кръстят щерка си Лилибет в символ на респект към прякора на кралицата, Елизабет споделила, че решението е „ красиво и наподобява вярно “.

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР