Спорът дали гръцките плажове са по-предпочитани от българското Черноморие от

...
Спорът дали гръцките плажове са по-предпочитани от българското Черноморие от
Коментари Харесай

В Гърция поръчваш бира и получаваш безплатни ядки, шезлонг и чадър!

Спорът дали гръцките плажове са по-предпочитани от българското Черноморие от нашенци няма край. Пост в обществената мрежа още веднъж накара хората да се замислят къде да прекарат почивката си.

Според Стефан Джамбазов конспирация няма. По думите му гръцките условия за плажуване са надалеч по-добри от нашите, като включително влизат - обслужване, цени и места за настаняване. Критика е отправена и към българските ресторантьори.

Стефан твърди, че в Гърция няма потребност да плащаш за шезлонг и чадър при консумация, а и получаваш бонуси към напитките. За да поддържа изказванията си той е приложил и фотоси.

" За сведение на оплакващите се БГ ресторантьори. Ето една касова записка от преди малко приключилата ни отмора в Гърция. Да видят по какъв начин е попълнена и завършена /нали им било доста комплицирано да слагали друго ДДС/. Тук ясно се вижда, че Данък добавена стойност за кафето е 13%, а за бирата - 24%. А въпросните ни БГ ресторантьори имаха и рекламация бирата, както и виното, да бъдели също с 9% Данък добавена стойност!!?? И в добавка - с тази консумация можеш през целия ден да си лежиш на плажа под чадър и на шезлонг, които са безвъзмездни. И още - към бирата се дава FREE паничка с ядки, а към кафето - шише студена вода /също FREE/. При това с усмивка и постоянно с добавка на български/!!!/ дума - БЛАГОДАРЯ от симпатично момиче или момче.

Ако прибавим и спретнатите хотели и къщи за посетители с човешки размери, чистото море и така нататък излиза наяве за какво българите избират Гърция пред БГ Бетономорие, което към този момент изгуби и романтиката си... Да не приказваме, че пъпешите и дините са на същите цени като у нас, Узото съвсем също е с такава цена. Има и Рицина, маслини и така нататък Приятна отмора, а и прекосяването на границата евентуално скоро ще се възстановява... ", написа Стефан.

В мненията под поста обаче не всички се съгласиха с него.

*Източник: http://bradva.bg/

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР