Спор между депутатите дали да има фонд, който да подпомага

...
Спор между депутатите дали да има фонд, който да подпомага
Коментари Харесай

Спор между депутатите: Да има ли фонд, който да подпомага българската армия


Спор сред депутатите дали да има фонд, който да подкрепя Българската войска и дали да бъдат командировани български военнослужещи в границите на многонационални батальони у нас.

Темата " Отбрана " внесе нови разграничителни линии на финала на 48-ото Народно заседание. Българска социалистическа партия попитаха за какво да се основава фонд с спомагателни средства за армията, в случай че има нерешени проблеми.

„ Интересно е какво са имали поради сътрудниците от „ Демократична България “ с този законопроект, може би желанията са били положителни и може би, златното предписание, че пътят към пъкъла е посипан с трупове на хора с положителни планове, за следващ път би трябвало да го кажем от тази естрада “, разяснява Борислав Гуцанов от Българска социалистическа партия.

„ Законопоректът е готвен от хора, които са били и в политическото, и в професионалното управление на Министерството на защитата “, сподели Атанас Славов от „ Демократична България “.

„ Със сигурност може да се мисли за сходен фонд, само че той би трябвало да бъде въображаем по този начин, че да прави работа, а не просто на парче “, съобщи Христо Гаджев от ГЕРБ.

„ В един миг се оказва, че Българската войска няма основни качества и с цел да се придобият те, би трябвало ние да внасяме непознати съзнически батальони “, сподели Николай Дренчев от „ Възраждане “.
https://btvnovinite.bg/bulgaria/klasacija-za-voenna-mosht-balgarija-e-na-67-o-mjasto.html

Военният министър обясни, че български военни няма да бъдат командировани в непознати страни, а единствено у нас.

„ Новото, което е добавено, е присъединяване на български войски на територията на България единствено в състава на многонационални бойни групи “, уточни Димитър Стоянов.

Министърът на защитата посочи още, че България ще даде на Украйна единствено помощта, която е гласувана от Народното събрание.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР