Спомняте ли си фойерверките от анимираното лого на Disney? А

...
Спомняте ли си фойерверките от анимираното лого на Disney? А
Коментари Харесай



Спомняте ли си фойерверките от анимираното лого на Disney? А сега си представете същия този

Спомняте ли си фойерверките от анимираното лого на Disney? А в този момент си представете същия този пъстър шадраван, формиран от хармонии и гласове! Това е запазената марка на акапелната група Voctave , която ви представяме тази седмица в " Акапела с Крис и Кос "

Voctave - музикален план, зародил се измежду група изумителни студийни артисти. 
Идеята е на Jamey Ray - надарен аранжор, вокалист и инструменталист. Със своите брилянтни аранжименти той съумява да сплоти гласовете на сътрудниците си в един същински вокален оркестър, който с лекост интерпретира известни тематики от филми, мюзикъли, както и известни поп песни. 

Аранжиментите са по този начин замислени, че да показват от самото начало палитрата от вокални качетсва на изпълнителите в групата. Американските артисти имат невероятна певческа просвета, изключително в жанра на мюзикъла. Впечатляващ е техният голям диапазон, също свободата им, методът, по който фразират, по който усещат и претърпяват тази музика - получава се една същинска вокална приказка!, разказва Кос. 

От звуковия файл може да научите повече за Voctave, за техните записи и осъществявания онлайн. Накрая, само че не на последно място, те ще ни оказват помощ да се настроим и за идните празници. Приятно слушане!

" Акапела с Крис и Кос "  
е седмична графа на  Кристиян Неделчев и Константин Бейков,  която се излъчва в предаването   " Джем сешън "
 Снимка
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР