Спокойно можем да определим Кайли Дженър като истински хамелеон. Риалити

...
Спокойно можем да определим Кайли Дженър като истински хамелеон. Риалити
Коментари Харесай

Защо Кайли Дженър изглежда така

Спокойно можем да определим Кайли Дженър като същински хамелеон. Риалити звездата порасна незабелязано пред очите ни и претърпя цялостна смяна. Днес, когато е единствено на 22, външният й тип още веднъж буди редица съмнения.

Няколко години и един милиард след началото на славата си, Кайли наподобява най-малко с 10 години по-възрастна. И този факт не убягва на никой, който следи всички нови фотоси на звездата без грим и обработка. Като тези от европейската й морска почивка по случай рождения й ден.

Последните фрагменти на Дженър още веднъж повдигнаха тематиката за корекциите, на които се е подлагала . Още когато беше на 18, Кайли се трансформира благодарение на филъри, които я трансфораха от момиченце в зряла жена.
 Кайли преди дни в Италия

Кайли преди дни в Италия

Носът й също претърпя промяна, след която е много по-тънък. Устните й са доста по-обемни спрямо преди няколко години, а дистанцията сред горната джука и носа й е много по-малко.
 Кайли през 2012 година

Кайли през 2012 година

Риалити звездата нееднократно изяснява на висок глас, че гримът прави чудеса и с вярното контуриране може да се реализира напълно друга визия . Освен това, тя се опасява от корекции, разнообразни от слагане на филъри, за които не отхвърля.

Отричаше обаче възможна промяна на бюста си. Дженър се оправда с " придвижване на възрастта " и качването на няколко кг от горната страна, поради които е придобила извивките в горната и долната част на тялото си. А и е намерила сутиен, който прави чудеса с бюста й, написа Daily Mail.
 Кайли през 2017 година

Кайли през 2017 година

Според пластични хирурзи, постоянното слагане на филъри е изцяло способно да аргументи този резултат, който виждаме при Кайли - прибързано състаряване . А в случай че продължава в същия дух, след десетина години не ни се мисли...
 Кайли Дженър, рожденият й ден и ваканцията в Италия
Рожденият ден на Кайли Дженър - празник до безкрайност

Така го вършат милиардерите

Има и друга причина, заради която ни е мъчно да повярваме, че Кайли е едвам на 22. На пръстите на едната ни ръка се броят хората, които са създали толкоз пари на сходна възраст. Освен това, тя стана майка на 21.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР