Списъците на всеки от нас са изпълнени с набелязани продукти,

...
Списъците на всеки от нас са изпълнени с набелязани продукти,
Коментари Харесай

С Българския Спортен Тотализатор всеки уикенд може да е печеливш

Списъците на всеки от нас са изпълнени с набелязани артикули, а сред тях се промъква и някоя друга спонтанна покупка. Всички търсим промоционални цени, следим в календара за по-специални петъци, уикенди или делнични дни, в които код или поредност от дейности може да ни обезпечи отстъпка. И всичко това е по този начин, тъй като месечният бюджет е по този начин плануван, че не сме сигурни дали ще успеем да се оправим. Ето за какво, в този момент е най-подходящото време да го " презаредим ", а най-удобно и елементарно е да създадем това с облага от Спорт ТОТО. Числовите и моментните лотарийни игри на Българския Спортен Тотализатор носят обещанието за премия всеки ден, когато и да е, където и когато е комфортно на искащите са се включат в игрите. Независимо дали имате желания към иконичните фишове или талоните на Държавната лотария към БСТ, TOTO пунктовете са ситуирани на извънредно комфортни местоположения, а за тези, които обичат подвижността - формалният уеб уебсайт и системата за онлайн залози са постоянно разполагаем.

Наистина ли има толкоз доста облаги или това е мит, налаган с годините? Всеки може да ревизира обстоятелствата, тъй като прозрачността е едно от най-важните качества, когато приказваме за институция от ранга на Българския Спортен Тотализатор. Всяка седмица се записват стотици, а от време на време хиляди облаги на късметлии от цяла България: свеж образец е 92-ри тираж, по времето на който беше извършен чоп с всички, създали
залог за играта " Тото 2 - 6 от 49 " за съответния тираж и който отреди бонус премията - състезателен лек автомобил - да се насочи към своя нов притежател от гр. Самоков.

Джакпотът в същата игра още веднъж оцеля, което му оказва помощ да набере сили и прогнозната му сума за 93-ти тираж да доближи 3 750 000 лв.. Трябва да се означи, че цели 8 играча съвсем бяха на крачка от късметлийската композиция, което донесе на всеки от тях облага от по съвсем 5000 лв.. Подобна е и обстановката в играта " Тото 2-6/42 ", където всеки от 14-те участника, уцелили " петица ", може да се похвали с доход от над 1000 лева Но може би най-впечатлителни резултати се виждат в играта " Тото 2 - 5/35 ", в която двама късметлии са спечелили по 14 472.70 лв. всеки, а 7 играчи общо са спечелили над 10 000 лева във " Втори тото късмет " на същата игра. Много на брой по-малки облаги са се раздали и в игрите " Тото 2 - Рожден ден " и " Тото 2 - Зодиак ", само че още веднъж най-щедър е бил " ТОТО Джокер ", при който 5-ма участници са спечелили по над 9000 лева всеки.

Изключително огромен интерес се следи и към талоните от Държавната
лотария към Спорт ТОТО. Феновете към момента залагат на игри с по-есенна тема, като да вземем за пример " Златна тресчица ", " Шум на пари ", както и на класическите " Бързи 1000 лв. " и " Шампионска кръстословица 2 ".

Очаква се напълно скоро наклонността да се промени и доста облаги да бъдат открити в обичайните празнични игри " Баница с шансове ", " Празнични облаги ", " Зимна приказка " и други Моментните лотарийни игри на Държавната
лотария към БСТ постоянно са били един прелестен метод да зарадваме фамилията и приятелите си по извънредно ексцентричен метод, предизвиквайки у тях страсти на неспокойствие и очакване за награди. Напомняме, че даже непечелившите талони крият още благоприятни условия пред притежателите си: регистрацията им дава опция за облагата на някоя от многото спомагателни награди в промоционалната акция " Печалби плюс: Весели празници ", чиито условия можете да откриете на уеб страницата.

Освен това, избирайки тъкмо този подарък и влагайки сума равна или над 2 лв. в някоя от числовите или моментни лотарийни игри на Спорт ТОТО, Вие вършиме един тип инвестиция за предстоящ триумф. Вече започва промоционалната акция към програмата за лоялните клиенти на Българския Спортен Тотализатор " ПРАЗНИЧНИ МЕЧТИ с ТОТО Клуб " и с изключение на, че ще продължи до 31.12.2021г., тя дава опция за натрупването на
бонус точки и спечелването на някоя от 12-те чудесни парични награди Повече информация за тях, както и изискванията за присъединяване, е оповестена на уеб страницата action.toto.bg.

През тези празници изберете Българския Спортен Тотализатор, тъй като който играе - има късмет!

* наличие на Спорт Тото


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР