Списание Тайм избра украинския президент Володимир Зеленски за Личност на

...
Списание Тайм избра украинския президент Володимир Зеленски за Личност на
Коментари Харесай

Зеленски стана “Личност на годината“ на списание “Тайм“

Списание " Тайм " избра украинския президент Володимир Зеленски за " Личност на годината " за 2022 година, като уточни, че той е въодушевил украинците и е спечелил международно самопризнание за куража, проявен при съпротивата против унищожителната съветска инвазия, съобщи Ройтерс.
Прочетете още
С отхвърли си да напусне украинската столица, откакто войната избуха и съветските бомби заваляха като дъжд, някогашният комедиант сплоти сънародниците си посредством видеообръщения от Киев и стартира да пътува из цялата разкъсвана от сражения страна, написа американското списание.

Вчера Зеленски посети украински военни, ситуирани наоколо до фронта в Източна Украйна.

" Успехът на Зеленски като водач във военно време се основава на обстоятелството, че неговата храброст е заразна. През първите дни на нашествието тя се популяризира измежду украинското политическо управление, откакто всички схванаха, че президентът е наоколо ", написа още " Тайм ".

Миналата година списанието избра за " Личност на годината " Илон Мъск. През 2021 година неговата компания за електрически автомобили се трансформира в най-скъпия производител на коли в света.

" Тайм " дава началото на традицията по избиране на " Личност на годината " през 1927 година, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР