Списание Forbes всяка година излиза с класация с общо 100

...
Списание Forbes всяка година излиза с класация с общо 100
Коментари Харесай

Forbes обяви класацията за “Най-влиятелните жени на годината“

Списание Forbes всяка година излиза с ранглиста с общо 100 дами, в която подрежда най-влиятелните дами в света в разнообразни категории. Тази година представителките от света на медиите и развлечението са общо 15.

На 7 декември Forbes разгласява годишния си лист, като в него виждаме имената на Риана, Тейлър Суифт, Бионсе, Опра Уинфри и доста други авторитетни персони. Всички те са заслужили мястото си с достиженията, направени през миналите 12 месеца в професионален проект.

Една от дамите в листата е Риана , която беше избрана за народен воин на Барбадос, откакто страната получи статут на свободна република и отстрани въздействието на кралица Елизабет II. Риана се подрежда на 68 място в листата на Forbes. През 2021 година изпълнителката се трансформира в милиардер, с помощта на големия триумф на козметичната си линия Fenty Beauty.

Бионсе пък попада на 76 място. Тя е спечелила общо 250 млн. $, с помощта на турнето си On the Run II, в което участваше и брачният партньор ѝ Джей Зи.

На 78 място се подрежда Тейлър Суифт , която пусна на пазара няколко собствен албума, като два от тях бяха презаписани версии на към този момент остарели части.

Междувременно Опра Уинфри , която не стопира с извънредните изявленията се подрежда на 23 място, като получава премията за най-влиятелна жена в медиите и развлечението за 2021 година . Богатството ѝ се прави оценка на 2,6 милиарда $.

Макензи Скот оглавява тазгодишната ранглиста, заменяйки някогашния немски канцлер Ангела Меркел, която се класира преди всичко на 15 от предходните 17 издания на този лист. Скот, която е дарила благосъстоянието си в невиждан мащаб, е раздала 8,6 милиарда $ от благосъстоянието си за благотворителни дарения, в това число 2,7 милиарда $ единствено тази година.

Вицепрезидентът на Съединени американски щати Камала Харис , е най-високопоставената жена политик в историята на страната, заема второто място, следвана от ръководителя на Европейската централна банка Кристин Лагард, която е една от петте дами, които поредно се появяват в листата от самото му основаване.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР