Списъкът с устройства, съвместими с най-бързата* 5G мрежа в България

...
Списъкът с устройства, съвместими с най-бързата* 5G мрежа в България
Коментари Харесай

А1 добавя нов 5G смартфон в каталога си - realme GT Master Edition

Списъкът с устройства, съвместими с най-бързата* 5G мрежа в България – 5G ULTRA на А1, продължава да се усилва. Сред най-новите попълнения е смарт телефонът, който се отличава още с първокачествен екран, отлична камера и функционалности за бързо зареждане. Това е модел, с който производителят прави поръчка за чудесно съответствие сред цена и качество.

Смартфонът се разграничава от останалите оферти на марката в портфолиото на А1. Той разполага и с отличителни механически характерности. Смартфонът идва с 6,43-инчов Super AMOLED екран, който има 120 Hz периодичност на освежаване, което подсигурява картина с наситени и реалистични цветове.

Това, което остава прикрито от погледа на потребителите, е не по-малко забавно от софтуерна позиция. има издръжлива батерия от 4300 mAh, която устоя през целия ден даже и при интензивна приложимост. Най-забележителната ѝ характерност обаче е функционалността за бързо зареждане. Тестовете на производителя демонстрират, тя може да бъде заредена до 100% единствено за 33 минути.



Фактът, че А1 продава в комплект с портативна батерия ttec ReCharger е още едно доказателство, че новите притежатели на този модел няма потребност да се тормозят за батерията си. Със своя потенциал, батерията ttec ReCharger може да зареди смарт телефона малко над два пъти.

За продуктивността на се грижи 8-ядрен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 778G. Този чипсет е съчетаем с 5G ULTRA на А1 и разрешава на смарт телефона да се оправи с гигабитовите скорости на мобилната връзка, които мрежата дава обещание. Макар това да не е тъкмо геймърски телефон, комбинацията от мощен процесор, 8 GB RAM памет и 256 GB място за предпазване разрешават и много занимания за феновете на игрите.

Цените на realme GТ Master Edition стартират от 24,99 лв. на месец в композиция с тарифен проект Unlimited Ultra на А1. При закупуване със същия тарифен проект, само че в брой, цената на устройството възлиза на 479,99 лв.. Изборът на проект нa A1 ще разреши на клиентите да се възползват от неограничена скорост и цялостните благоприятни условия на 5G ULTRA.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР