Списъкът с потенциални министри в евентуален бъдещ кабинет на Продължаваме

...
Списъкът с потенциални министри в евентуален бъдещ кабинет на Продължаваме
Коментари Харесай

Проф. Велислав Минеков: Знам кой пусна списъка на проектокабинета, верен е на 33%

" Списъкът с евентуални министри в възможен предстоящ кабинет на " Продължаваме промяната ", ИТН ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " е пуснат от човек, който желае да се самопредложи и да си вдигне акциите ", сподели министърът на културата проф. Велислав Минеков пред ТВ+.

По думите му на този лист може да се има вяра не повече от 33%.

Служебният министър на културата сподели, че за по-голяма меродавност са сложени имена, които са познати и предстоящи, и други, които никой не е чувал. Попитан дали ще бъде и в идващия кабинет, той отвърна, че е имал диалози за оставане на поста, само че те са деликатни и не пожела да влезе в детайлности.

За проф. Минеков всеки предстоящ министър би трябвало да е със здрав темперамент, мощен дух и въоръжен с кураж. " Трудно е, тъй като всички привикнаха да живеят под масата ", заключи той.

В последните дни до медиите стигна план за съдружно съглашение съгласно което постовете в бъдещия кабинет ще бъдат разпределени в съответствие 10:4:4:3 сред партиите според от тяхната представеност в Народното събрание. В общественото пространство се появи и лист, който показва министри за всички министерства без едно - на земеделието. Част от посочените хора потвърдиха, други към момента отхвърлят коментар.

По-рано стана ясно, че водачите на " Продължаваме промяната " Кирил Петков и Асен Василев са отишли на незабавна среща в партийната централа на " Демократична България ", откакто групировката на Христо Иванов и Атанас Атанасов е изненадала Политическа партия с претенции за промени на съглашението за четворната коалиция.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР