Списъкът с потенциални министри в евентуален бъдещ кабинет на Продължаваме

...
Списъкът с потенциални министри в евентуален бъдещ кабинет на Продължаваме
Коментари Харесай

Проф. Минеков: Знам кой пусна списъка с потенциали министри, верен е на 33%

Списъкът с евентуални министри в възможен предстоящ кабинет на " Продължаваме промяната ", ИТН ", Българска социалистическа партия и " Демократична България " е пуснат от човек, който желае да се самопредложи и да си вдигне акциите, сподели през днешния ден пред ТВ+ министърът на културата и един от водачите на уличните митинги предишното лято проф. Велислав Минеков. Според него на този лист може да се има вяра не повече от 33%.

Минеков изясни, че за по-голяма меродавност са сложени имена, които са познати и предстоящи, и други, които никой не е чувал. Попитан дали ще бъде министър в идващ кабинет, той сподели че е имал диалози за оставане на поста, само че те са деликатни и не пожела да влезе в детайлности. За Минеков всеки предстоящ министър би трябвало да е със здрав темперамент, мощен дух и въоръжен с кураж. " Трудно е, тъй като всички привикнаха да живеят под масата ", заключи Минеков.

Към момента до медиите стигна, което показва, че постовете в бъдещия кабинет ще бъдат разпределени в съответствие 10:4:4:3 сред партиите, според от тяхната представеност в Народното събрание. От нея се схваща също, че в бъдещия съдружен кабинет ще има четирима вицепремиери, две нови министерства и 18 непрекъснато настоящи експертни съвета.

По медиите се завъртя и лист, който показва министри за всички министерства без едно - на земеделието.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР