Спипаха четирима пияни зад волана за последната нощ, съобщиха от

...
Спипаха четирима пияни зад волана за последната нощ, съобщиха от
Коментари Харесай

На градус! Спипаха четирима пияни зад волана за последната нощ

Спипаха четирима пияни зад кормилото за последната нощ, оповестиха от полицията.
Към 11.40 нощес, полицейски чиновници спрели за инспекция автомобил "Опел Корса ", ръководен от 44-годишен врачанин. Шофьорът е бил пробван с дрегер за приложимост на алкохол, като той отчел под 1.2 промила.
Около 1 часа нощес във Враца униформени ревизирали лек автомобил "Форд Галакси ", ръководен от 49-годишен мъж, гражданин на село Зверино. Полицаите създали тест на лидера с техническо средство "Дрегер Алкотест ", като тестът излязла позитивна - под 1.2 промила алкохол.
Около 1 часа нощес е спрян за инспекция и лек автомобил "Сеат Толедо " в село Габаре. Водачът на возилото е 20-годишен врачанин. Полицейските чиновници създали инспекция на водача за алкохол с техническо средство, уреда отчел под 1.2 промила.
Към 1.30 същата нощ, в село Враняк служители на реда спрели за инспекция лека кола "Ауди " А3, ръководена от 33-годишен гражданин на обитаемото място. При следващ изработен тест за приложимост на алкохол, дрегерът отчел над 1.2 промила в издишания въздух.
На нарушителите са били формирани актове по Закона за придвижване по пътищата и издадени талони за здравно проучване, като никой от тях не е дал кръв за разбор.

*Снимката е илюстративна.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР