SPICE Music Festival отново се завръща в Бургас! И този

...
SPICE Music Festival отново се завръща в Бургас! И този
Коментари Харесай

Мишо Шамара, SNAP!, C-Block и NANA идват за SPICE Music Festival

SPICE Music Festival още веднъж се завръща в Бургас! И този август се чака да започва стремително и да бъде парещ, освен с температурите си, а на 4-ти и 5-ти феновете на музиката на 90-те ще могат да се изкефят изцяло.

За своя пети рожден ден фестивалът направи допитване до почитателите си кои звезди желаят да видят още веднъж и това е повода SNAP!, C-Block и NANA да се качат за повторно на бургаска сцена.

Заедно с тях в програмата на фестивала ще забележим още от най-любимите реализатори на музиката от 90-те до през днешния ден – Alexia, Apache Indian, Culture Beat, DJ Quicksilver, S.T.S.B. FKA Fun Factory, Kate Ryan, Lucenzo, N-Trance, Paradisio, U96, както и специфичното завръщане на Гумени Глави с Мишо Шамара, който от доста години работи в Съединени американски щати!

Така че, в случай че желаете да ви бъде още по-яко морското премеждие, запазете си първия уикенд на август за незабравимата фиеста на Пристанище Бургас, с цел да се потопите в неповторимата атмосфера на SPICE Music Festival и още веднъж да се придвижите в едни от най-вълнуващите музикални години и ще ви зареди с нови мемоари за дълго.

Билети варират от 99 до 170 лв., както следва: двудневен (Fest club) - 99 лв., двудневен (Без club) - 110, VIP Spice (Fest Club) и VIP Spice (Без club) - 170.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР