Спецпрокуратурата дава подробности по случая Барселонагейт. Вчера, премиерът Кирил Петков

...
Спецпрокуратурата дава подробности по случая Барселонагейт. Вчера, премиерът Кирил Петков
Коментари Харесай

ПЪРВО В ПИК TV: Спецпрокуратурата с горещи подробности за новата димка за къщата в Барселона: МВР на Бойко Рашков крие доклада

Спецпрокуратурата дава детайлности по случая Барселонагейт. Вчера, министър председателят Кирил Петков в свое телевизионно присъединяване, уточни, че у нас е получен отчет, в който попада фотографията на предшественика му Бойко Борисов.

По думите на Петков, има подозрение за пране на 5 млн. евро, обвързвано с къща в Барселона,в която е живяла манекенката Борислава Йовчева.

Малко по-късно, експремиерът Борисов даде брифинг, на който изясни, че нито е имал къща, нито има, нито ще има в Барселона.

" Специализираната прокуратура е изпратила две заповеди за следствие на Европейското бюро на България на Евроджъст. То е сезирало испанското бюро на Евроджъст. Вчера са получени 219 страници на испански език. В незабавен порядък наблюдаващият прокурор е изготвил искане за превод на материалите, които са доказателство по българското законодателство.

Когато преводите бъдат направени, ще дадем повече информация ", разясниха от спецпрокуратурата.

" Във връзка с публикуваната информация в медиите от вътрешния министър, че в Министерство на вътрешните работи са получили информация по така наречен " Барселона гейт " са изискали цялата информация, която е с краен период 11 февруари, само че към момента не е получена`, разкриха от спецпрокуратурата.

Магистратите прецизираха, че са
Абитуриентски мъжки костюми
получили от ДАНС 26 страници документи на британски език, за които обаче няма информация

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО Пожарна охрана ПИК TV:

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg