Специално създадена за бекъп и синхронизиране на файлове между iPhone

...
Специално създадена за бекъп и синхронизиране на файлове между iPhone
Коментари Харесай

MacX MediaTrans – най-добрата алтернатива на iTunes

Специално основана за бекъп и синхронизиране на файлове сред iPhone и компютър, програмата е налична изцяло гратис сега

Ако изпитвате проблеми с прехвърлянето на файлове сред iPhone и компютър, решението е MacX MediaTrans

На 31 март светът отбелязва Международния ден на бекъпа, който акцентира все по-нарастващото значение на аварийното предпазване на данни – както за бизнеса, по този начин и в цифровото всекидневие на хората. Всички ние имаме голям брой цифрови устройства и генерираме от ден на ден данни и мултимедийно наличие, загубата на които постоянно е мъчителна.

Бекъпът и синхронизирането на данни сред другите устройства са от сериозно значение за потребителите на смарт телефони и таблети, в частност iPhone и iPad от Apple. Софтуерът iTunes е техният натурален избор за трансфер на файлове, защото идва като част от операционната система iOS.

Неговото потребление обаче постоянно е обвързвано с главоболия за потребителите от най-различно естество и по тази причина на пазара се оферират редица други възможности, а като най-хубава се обрисува програмата MacX MediaTrans, предлагана от Digiarty Software.

Проблемите с iTunes

Бекъпът и синхронизирането на фотоси, видео и други файлове от iPhone се постанова по разнообразни аргументи – освобождение наизуст, актуализация на iTunes до последната версия, ъпгрейд на смарт телефона до нова версия на операционната система iOS и така нататък

Но когато правят трансфер на данни от iPhone на Mac или Widnows PC, потребителите могат да се натъкнат на проблеми с iTunes, като трудност на интервенциите, неспособност за различаване на устройството, неточности при синхронизация, включително загуба на данни, повтаряне на файлове и изобщо с недобро потребителско преживяване.

При потребление на iTunes потребителите могат да се натъкнат на проблеми

Така да вземем за пример, можете да получите уведомление, че iPhone не е обвързван към iTunes, откакто сте присъединили смарт телефона към USB врата на компютъра. Или пък данни от iPhone да бъдат изтрити след синхронизиране на библиотеката на iTunes със смарт телефона.

Друг постоянно срещан проблем е невъзможността за синхронизиране на файлове, които не са закупени от iTunes. Също по този начин от време на време се прескачат HEIC и HEVC файлове при синхронизиране на фотоси и видео, а в най-неприятния случай iTunes се срутва изцяло ненадейно.

Тези неточности не значат, че iTunes не е добър артикул, а по-скоро се дължат на обстоятелството, че бекъпът и синхронизирането на данни не са в центъра на вниманието на iTunes. Ето за какво потребителите се нуждаят от опция, която е фокусирана точно върху тези интервенции. MacX MediaTrans е създаден с концепцията за благонадежден бекъп и синхронизиране на iPhone файлове, което подсигурява 100% постоянни и сигурни интервенции.

MacX MediaTrans опция на iTunes

Тази стратегия разрешава на iPhone потребителите елементарно и надеждно да трансферират файлове – фотоси, видео, музика, е-книги, рингтонове и други – от смарт телефона или таблета към Mac или Windows PC, без загуба на данни и проблеми при свързване, а също и без присъщите за iTunes неточности.

MacX MediaTrans има подсъзнателен и елементарен за потребление интерфейс

Вграденият в програмата инструмент за унищожаване на DRM отбраната дава опция за декодиране и бекъп на филми, музика и аудио книги, купени от iTunes магазина. В допълнение, MacX MediaTrans може да трансформира iOS устройството в USB диск за предпазване на всевъзможни файлове, включително от Word и Excel, PDF-и и приложения.

MacX MediaTrans има няколко основни преимущества:

В момента можете да се сдобиете с MacX MediaTrans гратис, в границите на акция по случай World Backup Day, която продължава до 10 април. Достатъчно е да въведете имейл адрес на уеб страницата на акцията, с цел да получите безвъзмезден лиценз.

И освен това, да участвате в томболата за премия – тя е слушалки AirPods ($159), които късметлиите ще завоюват. Допълнителни шансове дават харесването на Фейсбук и Twitter страниците и шерването на акцията в обществени медии.

Защо MacX MediaTrans е по-добрата опция

Таблиците по-долу разкриват за какво MacX MediaTrans е по-добрата на опция на iTunes, когато става въпрос за бекъп и синхронизация на файлове сред iPhone и Mac/Windows PC. Ще се спрем по-подробно на една доста основна разлика – двупосочното синхронизиране, спрямо еднопосочното при iTunes.

Някои консуматори откриват загуба на данни след синхронизиране с iTunes, което се дължи на това, че софтуерът на Apple се стреми да поддържа безусловно идентични данните в iPhone и библиотеката на iTunes. С други думи, всяка ария, видео, фотография или друго наличие в iPhone, което не е налично в iTunes библиотеката ще бъде изтрито от паметта на смарт телефона – това е еднопосочната синхронизация.

За разлика, MacX MediaTrans изповядва двупосочна синхронизация. С тази стратегия можете да синхронизирате iPhone наличие с Mac (или Windows PC) и назад – да трансферирате файлове от Mac (или Windows PC) към iPhone когато и да е. Двупосочната синхронизация не изисква медийната библиотека на iPhone да бъде идентична с тази в компютъра – можете да предаване каквото и когато желаете сред двете устройства, без загуба на данни.

Как да прехвърлим музика сред iPad и компютър

Както казахме, работата с MacX MediaTrans е лесна, с помощта на интуитивния интерфейс и бързодействието на програмата. Тя разрешава синхронизиране на iPhone музика и компютър изборно или вкупом, да добавяте и редактирате музика и плейлисти с по-мощни принадлежности в сравнение с в iTunes.

В допълнение, MacX MediaTrans ви дава опция да трансферирате iPhone музика, която не е закупена от iTunes, на компютър. Не на последно място, скъпи са и опциите за основаване на iPhone рингтонове и автоматизирано обръщате на музика във формати AAC и MP3.

Ето в няколко стъпки процеса на синхронизиране на музика сред iPad и компютър (Mac или Windows PC). Първо несъмнено, би трябвало да си свалите MacX MediaTrans – гратис от уеб страницата на продукта, за Mac или Windows.

Програмата ви подсеща да свържете iPhone/iPad към компютъра

Стъпка 1: Пуснете програмата и свържете iPhone към компютъра чрез USB кабел. Може да се наложи наново да извършите това, просто следвайте инструкциите. За да избегнете заличаване на данни от iTunes, отидете на iTunes > Summary и активирайте „ Prevent iPods, iPhones, iPads from syncing automatically “.

Стъпка 2: Кликнете на бутона „ Music Manager “ от основния интерфейс и ще видите всичките си песни в iPhone. След това кликнете бутона „ Add Music “, изберете песента от твърдия диск или просто я придвижите с „ drag and drop “ деяние от компютъра на iPhone. Няма ограничавания за броя или формата на добавяните песни.

„ Music Manager “ демонстрира всички песни, съхранявани в iPhone

Стъпка 3: След зареждане на песента в мениджъра на музика, натиснете бутона „ Sync “ долу вдясно и програмата ще стартира да синхронизира песните с iPhone на висока скорост.

Как да прехвърлим снимки/видео сред iPhone и компютър

Програмата MacX MediaTrans се явява и най-лесният метод за ръководство и прекачване на фотоси, видео и филми сред iPhone/iPad и компютър. С нея можете да изтриете всяка една фотография от камерата на Phone и фото библиотеката, да извършите аварийно копие на обемисти 4K фотоси върху компютъра, с цел да освободите място на iPhone, да обръщате автоматизирано HEIC към JPG изображения и видео към MP4, както и да компресирате видео до 50%, без загуба на качество.

Ето по какъв начин става прехвърлянето на видео от iPhone на компютър в три стъпки, като преди този момент си свалите гратис MacX MediaTrans за Mac или PC.

Във Video прозореца ще видите цялото си видео наличие

Стъпка 1: Пуснете програмата, свържете вашия iPhone към компютъра през USB и изключете iTunes Auto Sync, като следвате инструкциите на програмата. Изключването на iTunes синхронизацията не е наложително, само че се предлага мощно, с цел да се предпазите данните си в iPhone от заличаване.

Стъпка 2: Натиснете бутона „ Video “ от основния екран, с цел да отворите прозореца за видео.

Стъпка 3: В лявата част на Video прозореца ще видите цялото си видео наличие, съхранявано на iPhone, включително записани клипове, ТВ излъчвания, филми, музикални видеа и така нататък Кликнете върху вида видео и изберете файловете от листата, които желаете да прехвърлите от iPhone на Mac.

Стъпка 4: Кликнете на бутона „ Export “ в горното меню и програмата ще трансферира стремително видео файловете от iPhone към компютъра.

Можете да се възползвате от MacX MediaTrans гратис

Несъмнено тази стратегия улеснява извънредно доста синхронизирането на файлове сред iOS устройства и компютри. Тя е бърза, сигурна – с висок клас криптиране на данните, поддържа двупосочна синхронизация, лесна е за потребление и отстрани риска от заличаване на данни.

Можете да се възползвате от опциите на MacX MediaTrans гратис – сега програмата е налична за събаряне свободно в интервала до 10 март, в границите на акция във връзка World Backup Day. Изисква се само да се регистрирате за безплатния лиценз с имейл адрес. Това ще ви даде право да участвате и в лотария с премия слушалки AirPods. Можете да спечелите спомагателни шансове, в случай че харесате Фейсбук и Twitter страницата на доставчика на продукта и споделите акцията в обществени медии.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР