Специални гости и интересни разговори очакват зрителите в предаванията по

...
Специални гости и интересни разговори очакват зрителите в предаванията по
Коментари Харесай

Петро Порошенко и Ицо Хазарта този уикенд в ефира на NOVA

Специални посетители и забавни диалози чакат феновете в предаванията по NOVA и NOVA NEWS в почивните дни.

Тази неделя в „ Събуди се “ следва среща с президента на Украйна в интервала 2014-2019 година – Петро Порошенко . В изявлението на Десислава Банова – Плевнелиева предшественикът на Володимир Зеленски ще разяснява войната, изхода от нея и за какво съгласно него е значимо България да даде военна помощ на Украйна. „ Руснаците ни убиват просто, тъй като сме украинци. Това не е Путин, който познавам от 20 години “, споделя Петро Порошенко в извънредния диалог.

В съботно-неделния утринен блок ще гостува и евродепутатът Андрей Слабаков, който се завърна от размирна Украйна . Специално за NOVA, часове след учредяването на партията на Кирил Петков и Асен Василев, ще приказва и вицепремиерът Калина Константинова, а депутатът Любен Дилов – наследник ще направи прорез на политическия живот у нас . В „ Събуди се “ посетител ще бъде спечелилият в „ Като две капки вода “ тази седмица – Краси Радков.

Екранната Адриана Чуковска от трагичния сериал на NOVA „ Лъжите в нас “ Йоанна Буковска – Давидова ще даде едно най-личните си изявленията пред Мариан Станков – Мон Дьо .

Какво ще се промени откакто депутатите закриха профилирания съд и прокуратура, ще разяснява юрист Ина Лулчева в “Офанзива с Любо Огнянов “ тази събота по NOVA NEWS. За обвиняванията за бухалка и битката с мафията, ще приказва съдията от Специализирания углавен съд Вилислава Ангелова. На въпросите докога ще порастват цените на храните и ще бъде ли подложен таван за главните артикули ще отговори министърът на земеделието Иван Иванов. В специфичния план на " Офанзива " – " Белези от свободата ", отдаден на героите на прохождащата българска народна власт, феновете ще могат да видят дългогодишния ръководител на Демократическата партия Александър Праматарски.

Тази неделя специфичен посетител в „ На фокус с Лора Крумова “ ще бъде депутатът от „ Продължаваме Промяната “ Христо Петров, по-известен с артистичния си псевдоним Ицо Хазарта . За войната от вътрешната страна извънредно споделя пълководец Максим Жорин от украинския батальон „ Азов “. В неделя предстоят още срещи с ръководителя на Съвет за електронни медии Бетина Жотева, както и актрисата Александра Сърчаджиева.

Не пропускайте извънредните срещи в предаванията на NOVA и NOVA NEWS този уикенд!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР