Специална награда велосипед и множество спортни пособия ще имат шанса

...
Специална награда велосипед и множество спортни пособия ще имат шанса
Коментари Харесай

177 награди очакват участниците в Световния ден на ходенето 2022 в Добрич

Специална премия велосипед и голям брой спортни принадлежности ще имат шанса да завоюват приелите предизвикването да се включат в спортната демонстрация, проведена на 08.10.2022 година в Добрич, взаимно с Българска федерация спорт за всички. Инициативата се организира в България за 30-ти следващ път с финансовата поддръжка на Министерството на младежта и спорта. Проявата се реализира под патронажа на министъра на младежта и спорта госпожа Весела Лечева. Световният ден на ходенето е демонстрация от Държавния състезателен календар на федерацията за 2022 година, по „ Програма за развиване на спорта за всички “ на ММС и е в осъществяване на Националната стратегия за физическа интензивност и развиване на българското население „ БУЛФАР 2021-2024 “

Община град Добрич, взаимно с Оперативна програма „ Спортни парцели “ и доброволци от Младежки център – Добрич, ще провежда спортната демонстрация в Добрич.

Проявата ще започва на 08.10.2022 година от 10.00 ч. и ще завърши в 13.00 ч. Талони за присъединяване ще бъдат раздавани до 12.30 ч.

Всеки участник ще получи ваучър за присъединяване от определен начален пункт. Във всеки краен пункт ще бъде сложена кутия, в която ще се пускат талоните за присъединяване в лотария.

Маршрутът, който ще бъде изминат от всеки, присъединил се в проявата, до крайния пункт ще бъде определен самостоятелно от всеки участник.

Община град Добрич афишира два маршрута, както следва:

Начален пункт Младежки център – Добрич, и краен пункт Семеен кодекс „ Простор “ (пред СЗ „ Добротица “)

Начален пункт Семеен кодекс „ Простор “ (пред СЗ „ Добротица “) и краен пункт Младежки център - Добрич

При предпочитание участниците ще имат право да изминат и двата маршрута, като от всеки начален пункт ще получат обособен ваучър за присъединяване в лотария.

Допуска се и присъединяване с велосипед.

В самодейността ще могат да се включат всички искащи, без значение от възраст, пол, равнище на физическа подготовка и други

Печелившите ще бъдат изтеглени от комисия. Номерата на печелившите талони, премиите и мястото за приемането им ще бъдат оповестени на формалния уебсайт и facebook страницата на Община град Добрич на 11.10.2022 година

Тениски, обезпечени от Община град Добрич, както и тениски и раници от БФСВ ще бъдат раздадени в деня на осъществяване до изчерпването им.

Националната демонстрация Световен ден на ходенето ще се организира в Добрич, Варна, Велинград, Асеновград, Бургас, Плевен, Ловеч, Казанлък, Кюстендил, Враца, Габрово, Разград, Русе, Благоевград, София – Следствен отдел към окръжна прокуратура, р-н Панчарево, с. Лозен.

В международен мащаб проявата е част от програмата на Международната асоциация спорт за всички ТАФИСА.

Спортното събитие цели да се разпространяват систематичните занимания и изключително ходенето, като физическа интензивност и неговата роля за здравето, положителната форма, работоспособността и дълголетието на хората.

Община град Добрич кани всички поданици и посетители на града да се включат в проявата!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР