Специална брошка за духовно извисяване дарява дизайнер на Мадона, узна

...
Специална брошка за духовно извисяване дарява дизайнер на Мадона, узна
Коментари Харесай

Македонец ще извисява Мадона

Специална брошка за духовно извисяване подарява дизайнер на Мадона, разбра HotArena.

Македонецът Сърджан Кръстевски, който твори в България, изобретява аксесоара пеперуда-монарх, която подарява на кралицата на поп музиката. Предложението за подаръка е отправено в обществената мрежа под обява на певицата. " Искам да ви дам тази брошка-пеперуда, ръчно направена от мен, като подарък. Това е пеперуда монарх, знаете смисъла й ", показва дизайнерът. 

Този тип пеперуди са единствените в света инсекти, които годишно мигрират и преодоляват големи дистанции и цели континенти. Пътешествието на пеперудата през живота е съвършена метафора за духовно странствуване, цялостно с раждане, живот, гибел и промяна, изясняват осведомени. 

Според вярванията, пеперудите монарх съставляват духовната еволюция и галактическата връзка през минали животи, пътеводната светлина, която насочва индивида към най-висшата духовна истина. 

Мадона е известна с увлечението си по Кабала и окултните знаци, които вкарва даже в клиповете си. Наскоро тя означи Суперлуната, като показа, че явлението я кара да се усеща някак изключително. Певицата към момента не е дала отговор на предлагането за подарък, написа България през днешния ден . А аксесоарите на създателя от Македония се трансформират в шлагер измежду родните випове. С брошка се закичи и близката другарка на дизайнера - актрисата Милица Гладнишка. Той прави и костюма на булката-рокер в " Маскираният артист ". 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР