Специализираното спортно подразделение Toyota Gazoo Racing (TGR) на Toyota използва

...
Специализираното спортно подразделение Toyota Gazoo Racing (TGR) на Toyota използва
Коментари Харесай

Автосалон Токио 2022: Toyota Gazoo представя GR GT3 Concept и GRMN Yaris

Специализираното спортно поделение Toyota Gazoo Racing (TGR) на Toyota употребява интернационалното ревю в Токио, с цел да показва няколко напълно нови свои разработки, включително концептуалната GR GT3 и GRMN Yaris.

Без да навлизат в детайлности, от Toyota Gazoo разясняват, че концептуалната разработка GR GT3 е основана с концепцията за един по-достъпен за частните клиенти авто спорт, който обаче в това време да бъде оптимално виновен към околната среда.

GRMN Yaris въпреки това съставлява специфична лимитирана серия, в която ще бъдат включени единствено 500 екземпляра, предопределени за японския пазар и налични за закупуване от лятото на тази година. Всеки един от колите се отличава от " общоприетия " GR Yaris с понижено към 20 кг тегло, увеличена със сантиметра широчина, понижена със сантиметър височина, спомагателни усъвършенствания по откачването и кормилната система, както и доста нови благоприятни условия за персонализация, особено създадени Circuit и Rally пакети, и други.

На Автосалон Токио 2022, Toyota Gazoo Racing показва също по този начин и концептуалните разработки bZ4X GR Sport и NX PHEV OFFROAD.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР