Специализираното изложение е първото присъствено за страната и за Бургас

...
Специализираното изложение е първото присъствено за страната и за Бургас
Коментари Харесай

Община Тетевен участва в 18-то издание на Туристическа борса „Вашата Ваканция”

Специализираното ревю е първото присъствено за страната и за Бургас след рецесията, провокирана от COVID-19 и дава старт на Туристически сезон - 2021.  Проявата се провежда по самодейност на Бургаска районна туристическа асоциация под патронажа на Министерство на туризма, Областен шеф на Област Бургас и Община Бургас. В туристическото ревю се показаха над 25 участници, презентиращи разнообразни и забавни благоприятни условия за туризъм и отдих. Своите туристически артикули показаха общините Бургас, Варна, Несебър, Созопол, Приморско, Средец, Камено, Тетевен, Силистра, Стрелча и Карлово, както и к.к. Слънчев бряг. Със лични щандове участваха и Политическа партия „ Странджа “ и Сдружение с нестопанска цел „ Зелена Странджа “.


На щанда на Община Тетевен бяха показани и публикувани рекламни и осведомителни материали за естествените и културно-исторически забележителности, атракции, деен отдих в планината, благоприятни условия за настаняване, идни празници и събития, в това число и Празника на тетевенската саламура. Щандът беше посетен от регионалния шеф на област Бургас – господин Вълчо Чолаков, от ръководителя на Бургаската районна туристическа асоциация – госпожа Соня Енилова, представители на локални, районни и национални медии, както и от стотици жители от гр. Бургас.



Представители на над 25 туроператори и туристически организации от Бургас, Варна, София, Шумен, Стара Загора, Русе, Пловдив, Хасково и други персонално се срещнаха с туристическите артикули и услуги, опциите за проведени и самостоятелни туристи, които се оферират на територията на община Тетевен.

Най-голям интерес измежду посетителите на щанда на Община Тетевен провокираха опциите за деен отдих измежду природата – предложенията за екопътеки и веломаршрути, опциите за настаняване както и многочислените варианти за посещаване на обекти, свързани с културно-историческото завещание.
 Бургас показа топ атракциите си на туристическата борса в София Бургас показа топ атракциите си на туристическата борса в София
По време на Международната туристическа борса " Ваканция и СПА Експо " в Интер Експо Център в София, Община Бургас показа топ атракции...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР