Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг,

...
Специализирано онлайн събитие за кариерно развитие в сферата на маркетинг,
Коментари Харесай

Над 2000 квалифицирани специалисти на Career Show Marketing, Sales Customer Service

Специализирано онлайн събитие за кариерно развиване в областта на маркетинг, продажби и обслужване на клиенти - ще се организира на 30 ноември. В събитието присъединяване ще вземат 50+ компании от България и Европа. Над 2000 експерти по маркетинг, продажби и обслужване на клиенти ще имат опцията да проведат с тях персонални видеосрещи от всяка точка на света. Career Show Marketing , Sales & Customer Service е уместно за всеки, който има опит в сферите, както и за търсещи кариерен старт в региона. Компаниите, които ще се включат в събитието, оферират необятен набор от благоприятни условия за реализация както за начинаещи гении, по този начин и за хора с богат професионален опит. В допълнение, участниците могат да се включат в тематична целодневна стратегия с лектори, специфични посетители на събитието.

“Наблюдаваме по какъв начин в последните години отделите за маркетинг, продажби и обслужване на клиенти в фирмите се развиха стремглаво. Нуждата от квалифицирани фрагменти в региона става все по-осезаема. Работата ни с търсещи и предлагащи кариерни благоприятни условия постоянно цели да усещаме потребностите на пазара, даже да сме една крачка напред - да предвиждаме и посрещаме потребностите на промишленостите и ангажираните в тях. За нас е наслада, че този нов план още веднъж насочва внимание към обособена група експерти и концентрира фирмите и претендентите в персонални срещи, даващи опция за триумф от всяка точка на света. Career Show Marketing , Sales & Customer Service е чудесна опция за всички да намерят реализация това динамично занятие.

Събитието е чудесна опция и за фирмите, които търсят квалифицирани фрагменти, да доближат до тях по комфортен и ефикасен метод посредством платформата на Career Show ”, разяснява Симона Харизанова, съосновател на Career Show. Благодарение на новаторската и интерактивна платформа на събитието през целия ден на 30 ноември претенденти и работодатели ще могат да организират авансово проведени персонални видеосрещи. Платформата е отворена авансово, тъй че участниците да могат да провеждат деня си по допустимо най-удобния за тях метод и да извлекат оптималната изгода от събитието без това да пречи на работния им график или персонално време.

Участието в събитието е гратис след наложителна регистрация на:
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР