Специализираният наказателен съд пусна под домашен арест Лиляна Деянова –

...
Специализираният наказателен съд пусна под домашен арест Лиляна Деянова –
Коментари Харесай

След месец в килията спецсъдът пусна Лилана под домашен арест

Специализираният углавен съд пусна под домакински арест Лиляна Деянова – Лилана, тъй като няма заплаха да се укрие или да извърши друго закононарушение. Тя и съдружникът ѝ Мартин Димитров са упрекнати за корист с европари и отправяне на опасност към длъжностни лица от пътната организация

Адвокатът на някогашната певица Николай Хаджигенов разгласи, че ще апелира решението. Той споделя, че Лилана би трябвало да бъде оставена на независимост без мярка за неотклонение. Хаджигенов припомня, че от 30 април, когато тя бе арестувана под стража със правосъдно решение, до днешна дата по делото не са постъпили никакви нови данни от прокуратурата.

Той изясни, че по делото не са приложени данните от специфичните разследващи средства, макар че обвинениямите са подслушвани 60 дни.

" Бяхме избрани за общественоопасни персони, беше ни основан профил на рискови нарушители, което считам, че опонира на обществено наличните обстоятелства за мен и моят съучастник ", сподели Деянова пред съда, представена от Българска телеграфна агенция. Тя изясни, че не може да обоснове догатката, че е направила закононарушенията, за които е обвинена.

Прокурорът по делото Даниел Шостак съобщи, че Деянова би трябвало да остане в ареста, като в делото имало задоволително данни, които да обосновават потребността от това.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР