Специализираните професионални формати са в основата на успеха за всеки

...
Специализираните професионални формати са в основата на успеха за всеки
Коментари Харесай

Хранително-вкусовият сектор в очакване на дните от 6 до 9 ноември

Специализираните професионални формати са в основата на триумфа за всеки стопански бранш. Затова хранително-вкусовият отрасъл е в очакване на интервала 6-9 ноември. Тогава обичайно за поредна година ще се проведат водещите за бранша в България бизнес събития – ревютата МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК. За първи път ще се организира #RETAIL SHOW – форумът, отдаден на ритейл бранша.

Още при започване на лятото уредниците регистрират възходящ интерес от български и задгранични компании. Това надали изненадва някого от сектора, откакто през предходната година ревютата означиха най-силните си издания. Общо 23 560 души посетиха щандовете на повече от 500 директни изложители, заемащи повърхност от 16 000 кв.м, разпределени във всичките 6 изложбени зали на Интер Експо Център.
#RETAIL SHOW – за първи път
Тенденцията за засилващ се през последните години интерес към ритейл бранша основава предпоставки и упоритост у уредниците за разширение на до момента познатия ни формат, като през тази година започва първото издание на #RETAIL SHOW.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР