Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност три лица за участие

...
Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност три лица за участие
Коментари Харесай

Обвиниха трима за участие в група за трафик на жени с цел сексуална експлоатация

Специализираната прокуратура притегли към наказателна отговорност три лица за присъединяване в проведена незаконна група за трафик на дами за полова употреба в страната и чужбина.
Обвинените са арестувани на 13 ноември 2019 година при взаимни дейности по следствието на Специализираната прокуратура и ГДБОП във Враца и района, оповестиха от прокуратурата. При осъществените персонални обиски и претърсвания на адреси, в това число в пространства, където са предлагани полови услуги, са открити и конфискувани телефони, сим-карти, преносим компютър, дебитни и кредитни карти, 7000 лв. в брой, аксесоари. Събраните доказателства сочат, че групата е работила от март 2012 година
Набирала е дами от района и е осигурявала пространствата, в които да проституират. Част от дамите са били предлагани и превозени и зад граница – в Република Италия. С постановления на наблюдаващия прокурор на тримата е наложено задържане до 72 часа. Предстои в Специализирания углавен съд да бъде импортирано искане за налагане на най-строгата мярка за неотклонение " Задържане под стража " за всеки от тях.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР