Специализираната прокуратура експресно е внесла нов обвинителен акт срещу Димитър

...
Специализираната прокуратура експресно е внесла нов обвинителен акт срещу Димитър
Коментари Харесай

Нов удар за Митьо Очите

Специализираната прокуратура експресно е внесла нов обвинителен акт против Димитър Желязков-Митьо Очите и още 12 души, оповестява „ Флагман “.

Преди седмица Апелативният профилиран углавен съд (АСНС) изненадващо приключи правосъдния развой за проведена незаконна група на Желязков за рекет, палежи и побои. Причината бяха неуредици към екстрадицията на Митьо Очите от Турция преди повече от две години и обвързваните с нея обвинявания към него.

Така делото се върна на стадий досъдебно произвеждане, което сътвори предпоставки Димитър Желязков и още няколко души, които не престават да са под стража, да бъдат пуснати на независимост.

Както можеше да се чака, прокуратурата незабавно е направила корекции и е внесла нов обвинителен акт на 18 юни. Така Желязков и останалите 12 индивида още веднъж получават статут на подсъдими.

Очаква се Специализираният углавен съд (СНС) да насрочи разпоредително съвещание.

Процесът против Митьо Очите и компания претърпя няколко неуспеха. Миналата година даже се оказа, че правосъден заседател е клиент на единия от юристите. Това отново провокира рестарт на процеса.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР